Publicerad den 12 februari 2013 19:30 | av TT Spektra

Triers "Nymfomaniac" missar Cannes

Lars von Triers "Nymphomaniac" blir inte klar i tid till årets Cannesfestival. Fyra filmklippare har jobbat dygnet runt men hinner ändå inte färdigt de två filmerna som utgör Triers senaste verk.


Triers "Nymfomaniac" missar Cannes.

Triers "Nymfomaniac" missar Cannes.

Lars von Triers "Nymphomaniac" blir inte klar i tid till årets Cannesfestival. Producenten Peter Aalbaek Jensen säger till sajten Cineuropa att fyra filmklippare jobbat dygnet runt men att man ändå inte hinner färdigt de två filmerna som utgör Triers senaste verk.

- Vi var tvungna att ge upp, efter 268 manussidor, 11 inspelningsveckor och 100 timmars material hade det vara att våldföra sig att få klart filmerna till festivalen, säger han.

Stellan Skarsgård, Charlotte Gainsbourg, Shia LaBeouf och Christian Slater är några av skådespelarna i filmen, som handlar om en kvinna som minns sitt erotiska liv. Filmen är fortfarande tänkt att ha nordisk premiär i slutet av maj.

Cannesfestivalen äger rum 16-27 maj.

Läs mer

De riskerar att betala

annons

annons

Inspiration

  • Veckans bloggtips

    Den här veckan tipsar vi om Mimmi Frank - en tjej med stor passion för sång och musik!

  • Jannis resereportage - bonjour monaco!

    Den här månaden tar Janni med er till det lyxiga Monaco - häng med till stranden, på godaste restaurangerna och de bästa shoppinggatorna.

  • Välkommen jonna!

    I dag säger vi hej och välkommen till Jonna Fyhr - en ny bloggerska som både berör och underhåller!