Publicerad den 14 september 2012 11:03 | av Mimmi Lexander, http://nyheter24.se
Känner du igen Hollywoodfrun?

Känner du igen Hollywoodfrun?Ser du vem det är? Klicka vidare för svaret. (© Ser du vem det är? Klicka vidare för svaret.(Foto Privat Thomas Engström))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Ser du vem det är? Klicka vidare för svaret. (© Ser du vem det är? Klicka vidare för svaret.(Foto Privat Thomas Engström))
  • Hon har lämnat Sverige eftersom hon inte "klarar av jantelagen och den fundamentala svartsjukan". Här med sina föräldrar. (© Hon har lämnat Sverige eftersom hon inte "klarar av jantelagen och den fundamentala svartsjukan". Här med sina föräldrar.(Privat))
  • Hollywoodfrun till vänster i samma ålder som dottern är i nu, med mamma Iris och pudeln Lottie. (© Hollywoodfrun till vänster i samma ålder som dottern är i nu, med mamma Iris och pudeln Lottie.(Privat))
  • Så här ser hennes dotter Erika ut - vet du vem det är nu? (© Så här ser hennes dotter Erika ut - vet du vem det är nu?(Privat))
  • Jo det är ju "Svenska Hollywoodfruar"-profilen Gunilla Persson. Här med Erika. (© Jo det är ju "Svenska Hollywoodfruar"-profilen Gunilla Persson. Här med Erika.(Thomas Engström))
  • Visst är Erika lik sin mamma? (© Visst är Erika lik sin mamma?(Privat))
Nästa
Ser du vem det är? Klicka vidare för svaret.(Foto Privat Thomas Engström)Visa miniatyrer
Föregående1 av 6Nästa
Dela

Hon skapar rubriker med sina kontroversiella åsikter och lämnar få oberörda. Nyheter24 kan nu visa ett smakprov från Hollywoodfruns privata fotoalbum.

En av höstens mest omskrivna teveprofiler delar med sig bilder på sig själv som ung. Likheterna mellan henne själv som tioåring och dottern är slående - klicka vidare i galleriet ovan för att se själv!

Devote