Publicerad den 12 september 2012 12:57 | av Mimmi Lexander, http://nyheter24.se
Svensk skådespelare polisanmäld för smygtitt på flickor i provrum

Svensk skådespelare polisanmäld för smygtitt på flickor i provrumJulkalendern-skådespelare polisanmäld efter misstankar om att han smyger på småflickor som provar underkläder. (© (JULIO CORTEZ SCANPIX))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Julkalendern-skådespelare polisanmäld efter misstankar om att han smyger på småflickor som provar underkläder. (© (JULIO CORTEZ SCANPIX))
Nästa
(JULIO CORTEZ SCANPIX)Visa miniatyrer
Föregående1 av 1Nästa
Dela

Julkalendern-skådespelare polisanmäld efter misstankar om att han smyger på småflickor som provar underkläder.

Han underhöll barnen i Julkalendern, men nu sprider skådespelaren skräck bland unga tjejer. Han misstänks nu för att smyga på yngre halvnakna flickor i provhytter.

Enligt flera källor till Aftonbladet är skådespelaren ökänd sedan många år bland klädbutiker i centrala Stockholm.

— Han går omkring inne i butiken och tittar på kläder som en vanlig kund, men han verkar hela tiden vara medveten om var det finns kameror – dem försöker han undvika, säger en källa till Nöjesbladet.

– När någon tjej, helst yngre, gått in i ett omklädningsrum för att prova underkläder väntar han en stund för att sedan bara gå fram och titta in bakom draperiet. Ibland har han försökt få det att framstå som en olyckshändelse, som att han tagit fel. Sedan springer han i väg och försvinner i folkvimlet.

En polisanmälan har tidigare gjorts mot skådespelaren men lagts ner. I går gjordes en ny anmälan. Brottsrubriceringen är ofredande.

Devote