Publicerad den 10 september 2012 15:31 | av Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Zytomierska ska få 21-åring att gå ner 40 kilo

Zytomierska ska få 21-åring att gå ner 40 kiloZytomierska gillar inte "fetton", av flera anledningar. Nu ska hon få Shervin att rasa i vikt. (© Zytomierska gillar inte "fetton", av flera anledningar. Nu ska hon få Shervin att rasa i vikt. (EEROBILD All Over Press Sweden))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Zytomierska gillar inte "fetton", av flera anledningar. Nu ska hon få Shervin att rasa i vikt. (© Zytomierska gillar inte "fetton", av flera anledningar. Nu ska hon få Shervin att rasa i vikt. (EEROBILD All Over Press Sweden))
  • Katrin använder dieten LCHF. (© Katrin använder dieten LCHF.(All Over Press Eero Hannukainen))
  • En diet som många har kritiserat, men som även hyllats. (© En diet som många har kritiserat, men som även hyllats. (All Over Press Charlotte Brunzell))
Nästa
Zytomierska gillar inte "fetton", av flera anledningar. Nu ska hon få Shervin att rasa i vikt. (EEROBILD All Over Press Sweden)Visa miniatyrer
Föregående1 av 3Nästa
Dela

Katrins nya projekt är att få den unga tjejen att rasa i vikt. — Att vara fet är inte snyggt och absolut inte hälsosamt.

Shervin Torkian är 21 år, 162 centimeter lång och väger drygt 105 kilo. Nu ska hon gå ner 40 kilo på fem månader, med hjälp av Katrin Zytomierska. Det genom att följa den omdebatterade metoden LCHF.

Katrin uppger att hon gått ner 35 kilo efter sin graviditet med vad hon säger är med samma metod. Nu ska hon alltså se till att Torkian når samma resultat.

— Att vara fet är inte snyggt och absolut inte hälsosamt, det vet alla. Jag vet att LCHF funkar och jag har de verktyg som krävs för att hjälpa Shervin. Det är nästan min plikt att hjälpa henne, säger Katrin enligt ett pressmeddelande.

Och Torkian är peppad.

— Det här kommer att bli mitt livs största utmaning. Jag är trött på att vara tjock och jag kommer att ge allt jag har för att lyckas, säger hon i samma pressmeddelande.

Utöver att följa Katrins recept som strikt följer LCHF:s lagar kommer Shervin att träna med en personlig tränare.

LCHF innebär att man äter lite kolhydrater men har ett högt intag av fett.

Devote