Publicerad den 10 september 2012 13:27 | av Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Persbrandt lackar - läxar upp programledaren

Persbrandt lackar - läxar upp programledarenPersbrandt är trött på att snacka om sin kropp. (© Persbrandt är trött på att snacka om sin kropp.(Patrik Österberg All over press))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Persbrandt är trött på att snacka om sin kropp. (© Persbrandt är trött på att snacka om sin kropp.(Patrik Österberg All over press))
  • Något som programledaren Titti Schultz fick veta, minst sagt. (© Något som programledaren Titti Schultz fick veta, minst sagt. (Robert Eklund Stella Pictures))
  • Det var i en radiointervju som skådisen sa vad han tyckte. (© Det var i en radiointervju som skådisen sa vad han tyckte. (Stella Pictures))
  • Mikael med flickvännen Sanna Lundell. (© Mikael med flickvännen Sanna Lundell. (Yessica Thor Stella Pictures))
Nästa
Persbrandt är trött på att snacka om sin kropp.(Patrik Österberg All over press)Visa miniatyrer
Föregående1 av 4Nästa
Dela

Programledaren Titti Schultz frågar om Mikael Persbrandts kropp - då får han nog och ryter till. — What the fuck is the big deal.

Rix Morronzoo:s programledare Titti Schultz var nära att kräkas av nervositet innan hon skulle genomföra en intervju med "Hamilton"-stjärnan Mikael Persbrandt, 48. En nervositet som visade sig vara befogad. Det är när skådespelaren tycker att det blir för många frågor om hans uppmärksammade "superkropp" som han ryter till. 

– Jag tränade tio pass i veckan förut. Om det är så jävla intressant. Jag är skådis. Älskling, du har fokuserat på min jävla kroppjävel. Denna jävla superkropp. What the fuck is the big deal?, säger Mikael Persbrandt i intervjun.

Titti bemötte Persbrandt med att förklara att många är intresserade och att han i sin roll bör se ut som karaktären Hamilton, men kände ändå av vibben. 

—  Världen gungade till för en kort stund, säger hon till Nöjesbladet.

Enligt Nöjesbladet ska Titti och Persbrandt trots det mindre utbrottet skiljts åt som vänner efter intervjun. 

Devote