Publicerad den 10 september 2012 13:16 | av Mimmi Lexander, http://nyheter24.se
Andreas Carlsson är singel igen

Andreas Carlsson är singel igenAndreas Carlsson är singel men lika glad för det. (© Andreas Carlsson är singel men lika glad för det.(Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Andreas Carlsson är singel men lika glad för det. (© Andreas Carlsson är singel men lika glad för det.(Stella Pictures))
  • Varken Andreas eller före detta Miss World-kanditaten Dani Karlsson har velat prata om sitt förhållande - men "X Factor"-jurymedlemmen bekräftar nu att det är slut. (© Varken Andreas eller före detta Miss World-kanditaten Dani Karlsson har velat prata om sitt förhållande - men "X Factor"-jurymedlemmen bekräftar nu att det är slut.())
  • Andreas säger till Expressen att "han njuter något kopiöst av livet." (© Andreas säger till Expressen att "han njuter något kopiöst av livet."(Stella Pictures))
  • Andreas är aktuell tillsammans med Ison Glasgow, Orup och Marie Serneholt i juryn till "X Factor". (© Andreas är aktuell tillsammans med Ison Glasgow, Orup och Marie Serneholt i juryn till "X Factor".(Stella Pictures Robert Eklund))
Nästa
Andreas Carlsson är singel men lika glad för det.(Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 4Nästa
Dela

"X Factor"-aktuelle Andreas Carlsson hänger inte läpp trots sitt spruckna förhållande.

Andreas Carlsson, 39, var länge förtegen om förhållandet med den före detta Miss World-kandidaten och bloggerskan Dani Karlsson, 27. Kärleken blev inte heller långvarig - nu bekräftar “X Factor”-jurymedlemmen att han är singel igen.

— Ja, det tog slut för ett tag sedan, säger han till Expressen.

Att inte längre ha en tjej vid sin sida verkar dock inte vara något större problem för Andreas.

— Det känns bra. Jag njuter något kopiöst av livet. Det är så mycket spännande på en gång. Det ska bli rolig att vara hemma lite i Sverige och umgås med min son, fortsätter han.

Andreas har tillsammans med Hanna Graaf Karyd, 33, sonen William, 11, som vanligtvis bor hos sin mamma.

Devote