Publicerad den 9 september 2012 14:23 | av Quetzala Blanco, http://nyheter24.se
Galen saxman gripen utanför Mileys hem

Galen saxman gripen utanför Mileys hemDet var en himla tur att Miley Cyrus inte var hemma när saxgalningen försökte ta sig in i hennes hem. (© Det var en himla tur att Miley Cyrus inte var hemma när saxgalningen försökte ta sig in i hennes hem. (Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Det var en himla tur att Miley Cyrus inte var hemma när saxgalningen försökte ta sig in i hennes hem. (© Det var en himla tur att Miley Cyrus inte var hemma när saxgalningen försökte ta sig in i hennes hem. (Stella Pictures))
  • Mannen som var beväpnad med saxar ville hemskt gärna träffa Miley. (© Mannen som var beväpnad med saxar ville hemskt gärna träffa Miley. (Stella Pictures))
  • Men Miley var inte hemma. (© Men Miley var inte hemma. (Stella Pictures))
Nästa
Det var en himla tur att Miley Cyrus inte var hemma när saxgalningen försökte ta sig in i hennes hem. (Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 3Nästa
Dela

En man beväpnade sig med saxar och begav sig sedan hem till superstjärnan Miley Cyrus.

En galning som var beväpnad med saxar arresterades utanför superstjärnan Miley Cyrus, 20, bostad i Los Angeles. Det var under lördagsmorgonen som saxmannen hoppade över staketet till Mileys kåk och yrade om att han ville träffa Miley. En godhjärtad granne slog som tur var larm och polisen kunde rycka in och arrestera mannen, som var beväpnad med saxar. När polisen frågade vad han gjorde på Mileys ägor var svaret att han "ville träffa Miley". Som tur är var Miley Cyrus inte hemma när incidenten ägde rum, skriver TMZ.com.

Devote