Publicerad den 9 september 2012 13:22 | av Quetzala Blanco, http://nyheter24.se
Kardashians floppfest – ingen dök upp

Kardashians floppfest – ingen dök uppKim Kardashian har tidigare varit värdinna på olika fester. Här ser vi en fest som var mer lyckad än den i North Carolina i helgen. (© Kim Kardashian har tidigare varit värdinna på olika fester. Här ser vi en fest som var mer lyckad än den i North Carolina i helgen. (Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Kim Kardashian har tidigare varit värdinna på olika fester. Här ser vi en fest som var mer lyckad än den i North Carolina i helgen. (© Kim Kardashian har tidigare varit värdinna på olika fester. Här ser vi en fest som var mer lyckad än den i North Carolina i helgen. (Stella Pictures))
  • Så här mycket folk har Kim Kardashian dragit ihop under bättre dagar. (© Så här mycket folk har Kim Kardashian dragit ihop under bättre dagar. (Stella Pictures))
  • Men hon är säkert lycklig i alla fall. (© Men hon är säkert lycklig i alla fall. (Stella Pictures))
Nästa
Kim Kardashian har tidigare varit värdinna på olika fester. Här ser vi en fest som var mer lyckad än den i North Carolina i helgen. (Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 3Nästa
Dela

Kim Kardashian skulle locka människor till jättepartaj. Men gästerna uteblev.

En liten del i Kim Kardashians förmögenhet kommer ifrån att hon går på fester – och får betalt för det.Oftast brukar festerna som Kim bokas till vara succér – men allt kan inte alltid gå stjärnans väg. När Kim i helgen skulle förgylla en fest i North Carolina så gick det åt pipan. Enligt The Sun så rodnade Kim över att visa sig på stället, eftersom det bara kom 50 personer på festen.Kim drack en grön drink och twittrade "Det bara är en sådan kväll", innan hon två timmar senare stormade ut från festen, högröd i ansiktet. Enligt källor till The Sun så var Kim märkbart irriterad över att det var så lite folk

Devote