Publicerad den 4 september 2012 14:00 | av Quetzala Blanco, http://nyheter24.se
"Toms sekt tvingade hans ex-tjej skrubba toa med tandborste"

"Toms sekt tvingade hans ex-tjej skrubba toa med tandborste"Tom Cruise gjorde sig av med Nazanin efter att sektledaren David Miscavige inte godkände henne. (© Tom Cruise gjorde sig av med Nazanin efter att sektledaren David Miscavige inte godkände henne.(Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Tom Cruise gjorde sig av med Nazanin efter att sektledaren David Miscavige inte godkände henne. (© Tom Cruise gjorde sig av med Nazanin efter att sektledaren David Miscavige inte godkände henne.(Stella Pictures))
  • Skådespelerskan Nazanin Boniadi. (© Skådespelerskan Nazanin Boniadi.(Stella Pictures))
  • Skådespelerskan Nazanin Boniadi och Tom Cruise dejtade under ett par månader. (© Skådespelerskan Nazanin Boniadi och Tom Cruise dejtade under ett par månader. (Stella Pictures))
  • Men relationen blev inte långvarig. Och Nazanins straff från sekten mycket hårt. (© Men relationen blev inte långvarig. Och Nazanins straff från sekten mycket hårt. (Stella Pictures))
  • Tom har även haft en relation med Penelop Cruz. (© Tom har även haft en relation med Penelop Cruz.(Stella Pictures))
  • Tom var även gift med Nicole Kidman – som dock inte var särskilt förtjust i scientologrörelsen. (© Tom var även gift med Nicole Kidman – som dock inte var särskilt förtjust i scientologrörelsen. (Stella Pictures))
  • Tom Cruise gifte sig sedan med Katie Holmes. (© Tom Cruise gifte sig sedan med Katie Holmes. (Stella Pictures))
Nästa
Tom Cruise gjorde sig av med Nazanin efter att sektledaren David Miscavige inte godkände henne.(Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 7Nästa
Dela

Tom Cruise brutala dumpning av skådespelerskan – hon tvingades skrubba toaletter med tandborstar och gräva diken mitt i natten.

Det ansedda magasinet Vanity Fair och deras reporter Maureen Orth har gjort en grundlig kartläggning av scientologirörelsen, och nu har hon grävt fram de uppgifter som det tidigare bara ryktats om. Att Tom Cruise höll så kallade "hustruauditions" – och hur de gick till.

Enligt Vanity Fair så var sektens modus operandi följande: de rekryterade skådespelarkvinnor som redan var med i scientologrörelsen.Tjejerna fick sedan gå på auditions i tron om att de skulle testas för en roll. Som Nyheter24 skrivit om tidigare så fanns skådespelerskorna Sofia Vergara och Scarlett Johansson bland Toms testdejter. De tvingades även att skriva på ett sekretessavtal. Scarlett nobbade Tom efter att han kom dragandes med massa kurslitteratur från scientologerna, och Vergara – som Tom var riktigt förälskad i – ryggade tillbaka i avsky, tackade för sig och ansåg att hela sekten var "kvävande".

Toms kärlekskontrakt

Den vackra iranska skådespelerskan Nazanin Boniadi var en av de kvinnor som föll för Toms charm – och sektens välsmorda munläder. Nazanin och Tom dejtade från november 2004 fram till januari 2005. Inte särskilt länge – men ack så krävande.

Från och med oktober 2004 så började Nazanin dagligen att drillas stenhårt av en högt uppsatt scientologledare, i tron om att hon skulle delta i ett viktigt scientologprojekt. Hon fick skriva på ett kontrakt med klausulen att om hon "fuckade upp" så skulle hon svartlistas inom rörelsen.

Tom Cruise: Jag får mer kärlek från en statistEfter att ha dejtat i ett par veckor blev Boniadi kär i Cruise, men hon chockades av hans minst sagt intensiva och passionerade uppvaktning och hans svaghet för att vilja visa upp henne offentligt. Tom förklarade att han "aldrig känt så här för någon tidigare".

Men efter att Tom Cruise presenterat Nazanin för scientologledaren David "Den spinkige tyrannen" Miscavige – och när denna inte godkände Nazanin, så gick det utför, och Tom var fortfarande missnöjd över att han fick för lite uppmärksamhet från Nazanin.– Jag får mer kärlek från en statist än av dig, sa Tom Cruise till Nazanin, enligt Vanity Fair.

Drillades tre timmar om dagen Sedan drillades hon ännu hårdare. Nazanin fick lägga två till tre timmar om dagen på att "göra sig av med negativa tankar om Tom Cruise". Hon kände sig "helt utestängd" och hennes enda källa till pengar var ett kreditkort i Tom Cruises produktionsbolags namn. Trots att Nazanin även flyttade in hos Tom och att trots att de delade sovrum så fick hon i slutet av januari 2005 ett hårt besked.

Dumpades – tvingades sedan skrubba toaletter med tandborstar

Hon skulle flytta till Scientologernas kändisläger i Florida i stället. Relationen med Tom var slut.

– Tom behöver någon med sin egen makt, som Nicole Kidman, ska en högt uppsatt scientolog ha sagt till Nazanin. När Nazanin sedan hade ifrågasatt varför inte Tom hade gjort slut med henne själv fick hon till svar att "Tom inte skulle bli störd".

När en person på scientologlägret i Florida frågade Nazanin frågade henne varför hon hela tiden grät så bröt hon ihop och berättade allt om sin relation till Tom Cruise, något som hon var förbjuden att göra. Hennes straff för att ha skvallrat ska ha varit att skrubba toaletter med tandborstar, tvätta badrummets kakel med syra och gräva diken mitt i natten. Efter det sändes hon ut på gatan för att sälja sektpamfletter, skriver Vanity Fair vidare.

En talesperson för scientologerna förnekar uppgifterna och säger att "kyrkan inte straffar människor, framförallt inte så".

Devote