Publicerad den 4 september 2012 11:32 | av Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Zytomierska: "Jag har en kille som förnedrar mig"

Zytomierska: "Jag har en kille som förnedrar mig"Katrin och Bingo går igenom en tuff tid. (© Katrin och Bingo går igenom en tuff tid. (Janerik Henriksson SCANPIX))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Katrin och Bingo går igenom en tuff tid. (© Katrin och Bingo går igenom en tuff tid. (Janerik Henriksson SCANPIX))
  • I sin blogg berättar Katrin om hur hon känner. (© I sin blogg berättar Katrin om hur hon känner. (All over press))
  • Tillsammans har de sonen Ringo. (© Tillsammans har de sonen Ringo. (Eerobild All Over Press))
  • En lycklig Katrin med sin ögonsten. (© En lycklig Katrin med sin ögonsten. (Eerobild All Over Press))
  • Katrin har länge varit hård i sin blogg, men berättat nu om hur hon känner sig sårad av sin sambo. (© Katrin har länge varit hård i sin blogg, men berättat nu om hur hon känner sig sårad av sin sambo. (All over press))
  • Familjen Rimér/Zytomierska. (© Familjen Rimér/Zytomierska. (All Over Press Patrik Österberg))
  • Bland annat skriver Katrin att Bingo sviker hennes förtroende gång på gång. (© Bland annat skriver Katrin att Bingo sviker hennes förtroende gång på gång. (Anders Wiklund SCANPIX))
  • Katrin är inte bara bloggare, hon har tidigare varit programledare för Idol. (© Katrin är inte bara bloggare, hon har tidigare varit programledare för Idol. (Eerobild All Over Press Sweden))
Nästa
Katrin och Bingo går igenom en tuff tid. (Janerik Henriksson SCANPIX)Visa miniatyrer
Föregående1 av 8Nästa
Dela

Katrin Zytomierska och Bingo Rimérs förhållande i kris.

I mitten på augusti kom det första tydliga tecknet på att något inte stod rätt till i förhållandet mellan Katrin Zytomierska, 34, och Bingo Rimér, 37. Nu låter Katrin sina läsare veta hennes innersta tankar om den kris paret till synes går igenom. Det efter att bilder på Bingo tätt ihop med andra tjejer som nått Katrin. 

— Jag behöver ingen tröst helt ärligt jag mår bra trots att jag har en kille som uppenbarligen väljer att förnedra och såra mig. Det är ju klart att jag lider av Bingos beteende och känner mig som en idiot. Jag vet inte varför han väljer att skada mig för jag vet att han inte avksyr mig vilket man kanske kan tro, skriver hon ärligt och fortsätter:

— Precis som ni skriver så finns det ju inte en enda tjej i hela världen som inte blir ledsen och sårad av att se såna här bilder på sin kille och en annan tjej.

Inlägget som är döpt till "jag blir sårad precis som alla andra" och publicerat på söndagsnatten, är långt. Sambon Bingo, tillika pappan till den gemensamma sonen Ringo är allt annat än censurerad. 

— Självklart tycker jag också att det är osmakligt och sjukligt att han åmar sig med 18-åriga flickor som kunde varit hans barn men jag tror inte att han har varit otrogen mot mig. Jag vet att ni gör det och det är såklart förnedrande och jag förstår att ni tycker att jag är naiv men det får jag leva med, skriver Katrin i inlägget. 

Redan har affärskvinnan fått över 130 kommentarer till inlägget. Det råder delade meningar. Några anonyma signaturer hånskrattar åt Zytomierska, medan andra menar att man finner stöd i det uppriktiga inlägget. Zytomierska premieras även för sin ärlighet.

— Jag är inte en annorlunda människa än er. Jag blir sårad, förnedrad och väldigt ledsen över att min kille beter sig på det här sättet och självklart måste jag reagera, står det vidare i inlägget.

Publicerar bilder på andra tjejer 

Inlägget avslutas med två bilder på Bingo tillsammans med två olika tjejer med armarna om halsen. 

— Jag ser inte vem tjejen är på bilden men jag har inget emot henne. Hon kan ju inte ha haft en aning om innebörden av det som hon ställde upp på, skriver Katrin och länkar vidare till en 19-årig tjej som publicerat ett inlägg med flera bilder på vilka hon festar med Bingo Rimér.

Är positiv

—  Hur saker och ting än faller ut så blir det alltid bra i slutändan. Det har livet lärt mig, skriver Zytomierska i samma inlägg. 

Nyheter24 har sökt Bingo Rimér för en kommentar. 

Devote