Publicerad den 31 augusti 2012 14:29 | av Quetzala Blanco, http://nyheter24.se
"Skarsgård vill gifta sig med Vikander"

"Skarsgård vill gifta sig med Vikander"Alicia Vikander och Alexander Skarsgård fångades på bild hösten 2011. (© Alicia Vikander och Alexander Skarsgård fångades på bild hösten 2011.(Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Alicia Vikander och Alexander Skarsgård fångades på bild hösten 2011. (© Alicia Vikander och Alexander Skarsgård fångades på bild hösten 2011.(Stella Pictures))
  • Alicia Vikander och Alexander Skarsgård fångades på bild hösten 2011. Alicia har förnekat att de skulle vara ett par. (© Alicia Vikander och Alexander Skarsgård fångades på bild hösten 2011. Alicia har förnekat att de skulle vara ett par.(Stella Pictures))
  • I en intervju med Aftonbladet sade Alicia tidigare i år att ryktesspridningen förmodligen bara kommer bli värre. (© I en intervju med Aftonbladet sade Alicia tidigare i år att ryktesspridningen förmodligen bara kommer bli värre. (Robert EKlund Stella Pictures))
  • Och visst hade hon rätt – nu skriver amerikanska tidningen Star om att hon och Alexander har smygdejtat i sex månader. (© Och visst hade hon rätt – nu skriver amerikanska tidningen Star om att hon och Alexander har smygdejtat i sex månader. (Stella Pictures))
  • Enligt källor till Star Magazine är Alexander Skarsgård redo att gifta sig med Alicia. (© Enligt källor till Star Magazine är Alexander Skarsgård redo att gifta sig med Alicia. (Stella Pictures))
  • Vackra Alicia är Alexanders "bästa vän". (© Vackra Alicia är Alexanders "bästa vän".(Yessica Thor Stella Pictures))
  • Alexander Skarsgård är en av Hollywoods mest eftertraktade män. (© Alexander Skarsgård är en av Hollywoods mest eftertraktade män. (Stella Pictures))
Nästa
Alicia Vikander och Alexander Skarsgård fångades på bild hösten 2011.(Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 7Nästa
Dela

Nu skriver den amerikanska tidningen Star om hur Alexander Skarsgård och Alicia Vikander har smygdejtat i sex månader – och att Alexander redan tänker på bröllop.

Ryktena om att Alexander Skarsgård, 36, och Alicia Vikander, 23, är ett par har cirkulerat sedan hösten 2011. Då rapporterade nämligen tidningen Us Weekly att Alexander hade lämnade en fest tillsammans med en "mystisk och vacker brunett". Det bara dagar efter att det tillkännagivits att Alex och före detta flickvännen Kate Bosworth, 28, gått skilda vägar efter två år tillsammans.Enligt källor till Us Weekly ska Alex ha flirtat och sedan lämnat festen i sällskap med den kvinna som flertalet amerikanska sajter refererat till som en "mycket vacker och mystisk ung brunett".Då avslöjade Nyheter24 att den mystiska unga brunetten inte var någon mindre än den Guldbaggebelönade skådespelerskan Alicia Vikander, 23.

Alicia fångade allas uppmärksamhet

– Det var en brunett där med honom, en riktigt vacker brunett som verkligen fångade allas uppmärksamhet. Hela crewet fastnade för henne och tyckte att hon helt klart var den snyggast på hela eventet. Vem hon än är så hade hon kunnat gå hem med vem som helst där den kvällen, skriver Lainey Gossip.

"Kommer bli värre"I en intervju med tidningen Aftonbladet berättade Alicia nyligen för första gången hur det egentligen låg det mellan henne och Alexander Skarsgård.– Jag tror att det blev väl den första boomen att man, du vet, uppmärksammade hur den här branschen fungerar. Och vad är det som syns? Vi är på samma fest och vi är ju typ 20 pers. Jag antar att det bara kommer bli värre när det kommer till den punkten. Men det är väl en del av vår bransch, sa Alicia till Aftonbladet då.

"Han vill gifta sig"

Och värre blev det. Nu skriver den amerikanska kändistidningen Star Magazine att Alexander och Alicia har smygdejtat varandra i ett halvår. Och enligt en källa nära paret så håller deras romans på att bli rejält seriös. – Alex säger att han har mött sin bästa vän och att han kan se sig gifta sig med Alicia. De är verkligen på riktigt nu, säger en källa till tidningen Star, via Celebitchy.com.

Devote