Publicerad den 30 augusti 2012 12:18 | av Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Blondinbella gick på toa för flera hundra kronor

Blondinbella gick på toa för flera hundra kronorDet blev en dyr helg i Barcelona, kanske var avslutet ändå de mest väl spenderade pengarna. (© Det blev en dyr helg i Barcelona, kanske var avslutet ändå de mest väl spenderade pengarna. (Charlotte Brunzell ALL OVER PRESS))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Det blev en dyr helg i Barcelona, kanske var avslutet ändå de mest väl spenderade pengarna. (© Det blev en dyr helg i Barcelona, kanske var avslutet ändå de mest väl spenderade pengarna. (Charlotte Brunzell ALL OVER PRESS))
  • Nu berättar Blondinbella humoristiskt om händelsen i sin blogg. (© Nu berättar Blondinbella humoristiskt om händelsen i sin blogg. (All Over Press))
  • Blondinbella med nya kärleken Odd. (© Blondinbella med nya kärleken Odd. (Stella Pictures))
  • Hon tvingades sedan förklara för sin revisor varför vissa kvitton var borta. (© Hon tvingades sedan förklara för sin revisor varför vissa kvitton var borta. (Stella Pictures))
Nästa
Det blev en dyr helg i Barcelona, kanske var avslutet ändå de mest väl spenderade pengarna. (Charlotte Brunzell ALL OVER PRESS)Visa miniatyrer
Föregående1 av 4Nästa
Dela

Det blev ett dyrt toalettbesök i Barcelona när Blondinbella torkade sig med kvitton värda flera hundra kronor.

En trevlig helg för Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 21, i Barcelona med bästa vännen fick ett komiskt, och minst sagt dyrt avslut.

— På flygplatsen på väg hem så sitter vi och äter och jag får i mig alldeles för mycket laktos. Ni som också är överkänsliga vet vad som händer då. Jag känner hur jag verkligen måste springa på toaletten. Det krisar liksom, skriver bloggaren.

När Blondinbella sedan upptäcker att pappret är slut ropar hon förgäves efter någon som kan hjälpa henne. När hon sedan hör hur man ropar upp att hennes plan i högtalarna infinner sig stressen. Paniken växer och hon börjar leta efter någon sin väska som kan fylla en behövlig funktion.

Torkar sig med kvitton värda flera hundra

— Tillslut hittar jag min plånbok, det finns inga sedlar i (och det har varit too much) men jag hittar massor av kvitton. Kvitton som ska till min bokföring i företaget. Jag börjar titta på alla kvitton och letar vilket som har ett litet belopp, alla kvitton som jag använder blir jag betalningsskyldig till så alla representationskvitton från Restaurang Pontus på 2000 kronor låter jag såklart vara och försöker hitta alla kaffe/taxi kvitton. Max 200 kronor per kvitto blir min toa-gräns, skriver hon humoristiskt.

— Den här historien var jag alltså tvungen att berätta för min revsior varför mina kvitton var borta, avslutar hon.

Devote