Publicerad den 29 augusti 2012 14:58 | av Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Kaos väntar när Gaga intar Åhléns i dag

Kaos väntar när Gaga intar Åhléns i dagLady Gaga kan dyka upp lite när som helst. (© Lady Gaga kan dyka upp lite när som helst. (FameFlynet Pictures Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Lady Gaga kan dyka upp lite när som helst. (© Lady Gaga kan dyka upp lite när som helst. (FameFlynet Pictures Stella Pictures))
  • Parfymen som säljer som smör i övriga världen redan, och som är anledning till varför Gaga kan dyka upp på Åhléns. (© Parfymen som säljer som smör i övriga världen redan, och som är anledning till varför Gaga kan dyka upp på Åhléns. (Target Press Stella Pictures))
  • Här gör hon reklam för den lilla flaskan, med flera små män som klättrar på henne. (© Här gör hon reklam för den lilla flaskan, med flera små män som klättrar på henne. (Planet Photo Stella Pictures))
  • Kanske dyker hon upp i en lika märklig kreation som denna. (© Kanske dyker hon upp i en lika märklig kreation som denna. (HEPTA BESTIMAGE))
Nästa
Lady Gaga kan dyka upp lite när som helst. (FameFlynet Pictures Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 4Nästa
Dela

Stort säkerhetspådrag på Åhléns i Stockholm när Lady Gaga väntas komma i dag.

STOCKHOLM. Det är ännu inte officiellt bekräftat om världsstjärnan Lady Gaga, 26, kommer att dyka upp på Åhléns City i Stockholm i dag. Men flera källor bekräftar för Nyheter24 att så är fallet.

— Vakterna kommer förmodligen få ett samtal från Arlanda strax efter hon har landat. Åhléns har även haft en speciell budget på en bra summa för eventet, vilket talar för att hon kommer, berättar en källa med bra insyn.

"Har jobbat med flera olika scenarion"

Fler vakter än vanligt ska också det vara en indikation på att Gaga kan dyka upp, när som helst under dagen.

Monica Hultgren, informatör på Åhléns kan inte bekräfta att stjärnan kommer och säger att man fortfarande jobbar på att få dit henne, men uppger att man är förberedda gällande säkerheten.

— Vi har ett bra pådrag för det, vi har jobbat med flera olika scenarion, säger hon till Nyheter24.

Vakterna har nya kläder

Tidigare berättade Nyheter24:s källa att alla vakter fått en speciell kostym i svart som de ska bära i dag. Alla som jobbar måste enligt källan även vara klädda i svart från topp till tå.

Något som eventuellt kan förklaras med att Gagas parfym, som är anledningen till det eventuella besöket på Åhléns, är svart. Vätskan förvandlas dock till genomskinlig vid kontakt med kroppen.

Devote