Publicerad den 28 augusti 2012 15:58 | av Quetzala Blanco, http://nyheter24.se
Nu dejtar Rihanna en Kardashian

Nu dejtar Rihanna en KardashianRihanna och Rob åkte gokart tillsammans. (© Rihanna och Rob åkte gokart tillsammans.(Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Rihanna och Rob åkte gokart tillsammans. (© Rihanna och Rob åkte gokart tillsammans.(Stella Pictures))
  • Det kanske inte behöver betyda att de är ett kärlekspar och att bröllop står runt hörnet. (© Det kanske inte behöver betyda att de är ett kärlekspar och att bröllop står runt hörnet. (Stella Pictures))
  • Rihanna och Rob hade en heldag. (© Rihanna och Rob hade en heldag. (Stella Pictures))
  • Robert Kardashian. (© Robert Kardashian. (Stella Pictures))
  • Så här sur blev Rihanna när hon fick syn på paparazzifotograferna. (© Så här sur blev Rihanna när hon fick syn på paparazzifotograferna.(Stella Pictures))
Nästa
Rihanna och Rob åkte gokart tillsammans.(Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 5Nästa
Dela

Sångerskan Rihanna kan ha fallit för Kim Kardashians lillebrorsa Rob Kardashian.

Popdrottningen Rihanna, 24, har haft en händelserik sommar full av mycket bad, fest, dans – och män. Det var för bara några veckor sedan som Nyheter24 kunde rapportera att Rihanna, som semestrade på en lyxyacht, hade fått herrbesök från både ex-kärleken Chris Brown, Drake och Tinie Tempah. I tabloidpressen kallades hennes båt för "kärleksskeppet", och hon blev till och med stoppad av sjöpolis för sitt vilda festande.

Men nu är sommaren över och det är dags för Rihanna att ta nya tag – för två dagar sedan sågs Rihanna på dejt med ingen mindre än Kim Kardashians lillebrorsa, Rob Kardashian, 25, skriver Mediatakeout.com. Rihanna och Robert åkte gokart och såg ut att ha hur roligt som helst – men när Rihanna sedan fick syn på paparazzifotograferna blev hon rosenrasande och pekade finger.

Devote