Publicerad den 28 augusti 2012 14:35 | av Miranda Karlsson, http://nyheter24.se
"Den bästa presenten var en läppförstoring från mamma"

"Den bästa presenten var en läppförstoring från mamma"Kilian Karlsson gillar att folk blir avundsjuka på honom. (© Kilian Karlsson gillar att folk blir avundsjuka på honom.(Carl-Johan Söder SVT))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Kilian Karlsson gillar att folk blir avundsjuka på honom. (© Kilian Karlsson gillar att folk blir avundsjuka på honom.(Carl-Johan Söder SVT))
  • Josefin vill bli hemmafru och förstora brösten. (© Josefin vill bli hemmafru och förstora brösten.(Carl-Johan Söder SVT))
Nästa
Kilian Karlsson gillar att folk blir avundsjuka på honom.(Carl-Johan Söder SVT)Visa miniatyrer
Föregående1 av 2Nästa
Dela

"Ung och bortskämd" har säsongspremiär och deltagarna chockas när de upptäcker att inget görs åt dem längre.

Kilian Karlsson är 20 år gammal och bor i Stockholm med sin mamma. Han gör ingenting och trivs bra med det. Han älskar all form av uppmärksamhet och gillar när någon blir avundsjuk på honom. På fritiden hänger han helst med tjejer. Ytan är viktig, och en av de bästa presenterna han någonsin fått var en läppförstoring av sin mamma.

Men att komma in i huset var inte som han hade tänkt sig.

– Det var en chock för mig när jag upptäckte att folk inte gjorde saker åt mig, till exempel att disken inte försvann av sig själv, säger han till SVT.

Josefin Rydén är 18 år och bor utanför Uppsala tillsammans med sin mamma. Hon jobbar två dagar i veckan och tycker det är mer än tillräckligt. Pengarna som hon tjänar går oavkortat till shopping och nöjen. Hennes mamma får tillsammans med sin man jobba dubbelt för att få ekonomin att gå ihop, men det bekymrar inte Josefin. Hittar hon något snyggt på stan får mamma föra över pengar till kontot så hon kan köpa det.

Om Josefin blir törstig ringer hon sin mamma från sitt rum och kräver att mamma ska komma med förfriskningar. Får hon inte som hon vill blir det ett herrans liv, och hon stampar i golvet tills mamma ger med sig. Men framtidsplaner finns. Josefin vill "bli hemmafru och förstora tuttarna", säger hon till SVT.

Devote