Publicerad den 28 augusti 2012 12:11 | av Quetzala Blanco, http://nyheter24.se
Helena Seger flashar väska för en halv miljon

Helena Seger flashar väska för en halv miljonHelena Seger strosar runt i Paris med sin dyrgrip till väska. (© Helena Seger strosar runt i Paris med sin dyrgrip till väska. (Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Helena Seger strosar runt i Paris med sin dyrgrip till väska. (© Helena Seger strosar runt i Paris med sin dyrgrip till väska. (Stella Pictures))
  • Helena håller hårt i väskan. (© Helena håller hårt i väskan. (Stella Pictures))
  • Helena Seger lämnar lyxbutiken Givenchy. (© Helena Seger lämnar lyxbutiken Givenchy.(Stella Pictures))
  • Inget sms-lån här inte. (© Inget sms-lån här inte. (Stella Pictures))
  • Helena Seger med sin Birkinväska. (© Helena Seger med sin Birkinväska. (Stella Pictures))
  • Helena Seger hade laddat kreditkorten. (© Helena Seger hade laddat kreditkorten. (Stella Pictures))
  • Med sig hade hon sönerna Vincent och Maximillian. Hoppas de gillar att shoppa lika mycket som sin mamma! (© Med sig hade hon sönerna Vincent och Maximillian. Hoppas de gillar att shoppa lika mycket som sin mamma! (Stella Pictures))
Nästa
Helena Seger strosar runt i Paris med sin dyrgrip till väska. (Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 7Nästa
Dela

Zlatans vackra flickvän Helena Seger shoppar bort sina sorger i modehuvudstaden Paris.

Samtidigt som Helena Segers sambo Zlatan Ibrahimovic, 30, hankar sig fram i fotbollslaget Paris Saint German som inte direkt har fått en lysande start, så vandrar Helena planlöst från butik till butik med sönerna Maximillian och Vincent i släptåg. Tidigare i veckan sågs Helena Seger, 41, lämna lyxbutikerna Givenchy och Hermés – och passade samtidigt på att visa sin nya favoritväska, en Hermés Birkin Bag i Ostrichmodell. Prislappen på de snygga väskorna är minst sagt hisnande. För väskan kan Helena ha betalat så mycket som 400 000 kronor, och Helena är i gott väsksällskap. Redan år 2009 ägde Victoria Beckham över 100 stycken Birkinväskor, och då uppgick hennes väsksamling till ett värde av 15 miljoner svenska kronor, skrev Daily Mail då.

Även vår svenska prinsessa Victoria äger en Birkin-väska, men Vickans är i den mer modesta prisklassen 60 000 kronor, skrev Expressen år 2005.

Devote