Publicerad den 28 augusti 2012 10:49 | av Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Hugo Rosas akut till sjukhus

Hugo Rosas akut till sjukhusDet blev en jobbig natt för Hugo Rosas. (© Det blev en jobbig natt för Hugo Rosas.(Yessica Thor))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Det blev en jobbig natt för Hugo Rosas. (© Det blev en jobbig natt för Hugo Rosas.(Yessica Thor))
  • Här med sin flickvän som sov vid hans sida på sjukhuset i natt. (© Här med sin flickvän som sov vid hans sida på sjukhuset i natt. ())
  • Det hör inte till ovanligheterna att Hugo hittar på galna saker. (© Det hör inte till ovanligheterna att Hugo hittar på galna saker. (Privat Bilden är ett montage))
Nästa
Det blev en jobbig natt för Hugo Rosas.(Yessica Thor)Visa miniatyrer
Föregående1 av 3Nästa
Dela

Bloggaren tvingades söka akut hjälp. — Jag trodde att han skulle dö i ambulansen, skriver flickvännen.

Det var en helvetesnatt som Hugo Rosas och hans flickvän samt sambo Paula Paulsson tvingades gå igenom. Vad som har hänt är för Hugos bloggläsare ännu oklart men att bloggaren tvingades föras akut till sjukhus sent på måndagen låter hans flickvän Paula meddelade via Rosas blogg. 

— Jag trodde att han skulle hinna dö i ambulansen på väg in till SÖS men ambulanspersonalen gav honom morfin för att dämpa hans smärta. Han gick från halvt gråtandes till lycklig och hög på en sekund, skriver hon. 

Paret har nu tillbringat natten på sjukhus.

— En sak som jag kan konstatera med den här gossen är att jag aldrig har träffat någon person som gör sig illa så mycket som Hugo, skriver Paula. 

Devote