Publicerad den 28 augusti 2012 10:30 | av Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Carolina Gynnings försvar: "Vad är det för fel på att vara ärlig"

Carolina Gynnings försvar: "Vad är det för fel på att vara ärlig"Carolina Gynnings uttalande om Trollhättan, eller det "skumma" område strax utanför som hon säger sig mena, får hon nu försvara. (© Carolina Gynnings uttalande om Trollhättan, eller det "skumma" område strax utanför som hon säger sig mena, får hon nu försvara. (Yessica Thor Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Carolina Gynnings uttalande om Trollhättan, eller det "skumma" område strax utanför som hon säger sig mena, får hon nu försvara. (© Carolina Gynnings uttalande om Trollhättan, eller det "skumma" område strax utanför som hon säger sig mena, får hon nu försvara. (Yessica Thor Stella Pictures))
  • Bland annat använde hon ordet "Råtthål". (© Bland annat använde hon ordet "Råtthål". (Robert Eklund Stella Pictures))
  • Något som många nu reagerat på. (© Något som många nu reagerat på. (Robert Eklund Stella Pictures))
  • Men Carolina Gynning tycker att det hela blivit en för stor grej. (© Men Carolina Gynning tycker att det hela blivit en för stor grej.(Robert Eklund Stella Pictures))
  • Hon skriver i sin blogg att det är en "patetiskt diskussion" och att det är felvinklat i tidningen. (© Hon skriver i sin blogg att det är en "patetiskt diskussion" och att det är felvinklat i tidningen. (Yessica Thor Stella Pictures))
Nästa
Carolina Gynnings uttalande om Trollhättan, eller det "skumma" område strax utanför som hon säger sig mena, får hon nu försvara. (Yessica Thor Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 5Nästa
Dela

Kallade Trollhättan för "råtthål" - nu försvarar sig Carolina Gynning.

Nu tvingas Carolina Gynning, 33, förklara flera av sina citat från den intervju som publicerades i söndagens DN med fokus på inspelningen av storfilmen "Blondie" i Trollhättan. 

— Jag sa "fy fan vilket vidrigt ställe de hade tänkt sätta oss på, hur kunde de tro att vi skulle bo där?, sa Gynning i intervjun i DN. Nu försvarar hon sig i sin blogg.

— Jag gjorde en intervju med DN där jag berättade att jag tyckte att lägenheterna vi skulle bo i när vi spelade in Blondie var råtthål. Och det var dem, det kan vem som helst som varit utanför Trollhättan i nåt skumt område se. Att det skulle vara några lyxiga hotellrum skulle vara ett skämt att säga, skriver Gynning på sin blogg och menar att det inte var hela Trollhättan hon benämnde som "råtthål".

— Jag trodde faktiskt att det skulle vara bättre, vad e det för fel med att säga det. Med att vara ärlig?, förklarar hon vidare i det inlägg hon döpt till "I Love Trollhättan". 

Läsare har reagerat

I profilens blogg har flera läsare reagerat stark på de hårda orden om inspelningsplatsen. 

— Det kändes trist när jag läste en artikel där du säger att Trollhättan är ett getto och råtthål och att du vill att nästa film spelas in på ett flottare ställe. Då jag bor i Trollhättan måste jag säga vad tråktgt att du inte kunde se det vackra i våran lilla stad, då jag trodde du som konstnär kunde se det vackra i allt, kommenterar bland andra signaturen Elisabeth.

Devote