Publicerad den 27 augusti 2012 14:36 | av Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Ica-Jerry tillbaka i rutan

Ica-Jerry tillbaka i rutanMats Melin, mer känd som "Ica Jerry" är tillbaka. (© Mats Melin, mer känd som "Ica Jerry" är tillbaka. (Faksimil YouTube))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Mats Melin, mer känd som "Ica Jerry" är tillbaka. (© Mats Melin, mer känd som "Ica Jerry" är tillbaka. (Faksimil YouTube))
Nästa
Mats Melin, mer känd som "Ica Jerry" är tillbaka. (Faksimil YouTube)Visa miniatyrer
Föregående1 av 1Nästa
Dela

Se den nya reklamfilmen med "Ica-Jerrys"-comeback. — Det var lite övertalning, säger mamman Monica Melin till Nyheter24.

I oktober i fjol kunde Nyheter24 avslöja att Glada Hudik-profilen Mats Melin skulle lämna sin roll som "Ica-Jerry" i de populära reklamfilmerna för matvarukedjan. Sedan dess har det varit tomt i rutan, inte minst för de omkring 700 000 fans som gillat profilen på Facebook. Men nu är han tillbaka.

— Det var lite övertalning i våras från både Ica och reklambyrån som spelade in filmen, säger Mats mamma Monica Melin till Nyheter24.

— Han kände att han ville träffa de han jobbade med förut.

Efter den nya reklamen i vilken "Ica-Jerry" gör comeback kommer det eventuellt en till, men sedan säger det stopp.

— Det är bara gästspel. Han är inte tillbaka, säger Monica Melin vidare.

Vad händer nu i höst?

— Han ska spela in en ny film - ett gäng lingon heter den.

Sedan 2009 har Mats Melin medverkat i över 20 reklamfilmer tillsammans med bland annat etablerade skådespelare som Cecilia Forss och Hans "Ica-Stig" Mosesson.

Se den nya reklamfilmen här:

<iframe width="514" height="285" src="http://www.youtube.com/embed/h7V3VHrA050" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Devote