Publicerad den 25 augusti 2012 14:01 | av Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Dramat är över - nu får Usher behålla barnen

Dramat är över - nu får Usher behålla barnenUsher kan nu pusta ut. (© Usher kan nu pusta ut.(Wagner Az Stella pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Usher kan nu pusta ut. (© Usher kan nu pusta ut.(Wagner Az Stella pictures))
  • Han får nu full vårdnad om den här sötnosen. (© Han får nu full vårdnad om den här sötnosen. (Stella Pictures Stella Pictures))
  • Usher med exet Tameka som anklagat honom för att ha använt droger framför barnen. (© Usher med exet Tameka som anklagat honom för att ha använt droger framför barnen. (Pacificcoastnews Stella Pictures))
  • Usher med sin mamma när han själv var liten. (© Usher med sin mamma när han själv var liten. (PLANET PHOTOS Stella Pictures))
  • Perfekta pappan? (© Perfekta pappan?(Twitter PLANET PHOTOS Stella Pictures))
Nästa
Usher kan nu pusta ut.(Wagner Az Stella pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 5Nästa
Dela

En utdragen kamp mellan artsten Usher och ex-frun Tameka Foster är över.

Det har tagit lång tid och det har varit smutsigt. Men nu är den utdragna vårdnadstvisten mellan Usher och ex-frun Tameka Foster över. Sent på fredagskvällen stod det klart att det är Usher som får full vårdnad om de två gemensamma sönerna. 

Medan Usher i rätten har hävdat att mamman till barnen varit oansvarig och ouppmärksam har Tameka kontrat med att hävda att R&B-artisten Usher varit besatt av sin karriär. Hon menar även att han ska ha använt droger. Framför barnen. 

Kampen har pågått i månader och varit extremt känslosam, vid ett tillfälle ska Usher ha gråtit i vittnesbåset, uppger TMZ . 

Devote