Publicerad den 25 augusti 2012 10:14 | av Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Dessie hjärtekrossad efter exet träffat ny tjej

Dessie hjärtekrossad efter exet träffat ny tjejDessie har skrivit mycket om att hon har mått dåligt det senaste året. (© Dessie har skrivit mycket om att hon har mått dåligt det senaste året. (Foto: Karin Bylund))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Dessie har skrivit mycket om att hon har mått dåligt det senaste året. (© Dessie har skrivit mycket om att hon har mått dåligt det senaste året. (Foto: Karin Bylund))
  • Inlägget som raderades efter att ha varit publicerat på Dessies blogg i ett par timmar (© Inlägget som raderades efter att ha varit publicerat på Dessies blogg i ett par timmar(Faksimil http: werun.se desireenilsson ))
  • På söndag tävlar skönheten i "Miss Universe Sweden". (© På söndag tävlar skönheten i "Miss Universe Sweden". ())
  • Nu säger sig Dessie ändå hittat en ny kille hon med. (© Nu säger sig Dessie ändå hittat en ny kille hon med. (Stella Pictures))
Nästa
Dessie har skrivit mycket om att hon har mått dåligt det senaste året. (Foto: Karin Bylund)Visa miniatyrer
Föregående1 av 4Nästa
Dela

Dessie upprörd över exets påstådda dejtande men avslöjar samtidigt ny romans. — Vi är inte tillsammans än men vi får se vad som händer.

Den nyblivna 18-åringen och Miss Universum finalisten Desiree "Dessie" Nilsson har det tufft, inte minst för att nyligen blivit singel efter ett långt förhållande. Det var på fredagen som Dessie valde att skriva ett helt inlägg för att avreagera sig efter att hennes ex ätit middag med en annan tjej på tu man hand.

— Nu håller han på träffa en annan bloggare och går ut och äter middag med henne?! Han säger att det är bara jobb, men det är det som är grejen. Jobbar man bjuder man inte ut nån själv på en middag, en annan tjej?!, förklarar hon i bloggen och fortsätter:

— Han är ett ex han får göra vad f*n han vill, men seriöst han kan väl va lite diskret?, skriver en märkbart sårad Dessie om exet.

Avslöjar ny kille

I samma inlägg passar hon även på att avslöja en ny romans.

— Jag har träffat en ny som är världens underbaraste och jag är jättelycklig med honom. Vi är inte tillsammans än, men man får ju se vad som händer.

Försvarar festandet

Som Nyheter24 tidigare skrivit har Dessies läsare länge klagat på hur ofta den unga bloggaren går ut och även hennes alkoholkonsumtion. Något hon även i inlägget kommenterar med att säga att hon gått ut för att hon varit olycklig.

På söndag deltar en handplockat Dessie som finalist i tävlingen "Miss Universum Sweden" på Café Opera i Stockholm. Vinnaren får representera Sverige i den internationella finalen och Nyheter24:s Emma Malmlöf spår en lysande topplacering för den blonda skönheten.

Fotnot: I samband med att artikeln publicerades raderades det citerade inlägget men finns med i bildspelet ovan.

Devote