Publicerad den 27 augusti 2012 15:33 | av Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Isabel Adrian guidar dig runt i Los Angeles

Isabel Adrian guidar dig runt i Los AngelesKlicka dig in i artikeln för att ta del av Isabels Los Angeles-tips. (© Klicka dig in i artikeln för att ta del av Isabels Los Angeles-tips. (Getty Images Stella Pictures Bilden är ett montage))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Klicka dig in i artikeln för att ta del av Isabels Los Angeles-tips. (© Klicka dig in i artikeln för att ta del av Isabels Los Angeles-tips. (Getty Images Stella Pictures Bilden är ett montage))
  • Venice beach: Gå på strandpromenaden och se hur alla är lite lagom flummiga, det är som ett eget litet samhälle. (© Venice beach: Gå på strandpromenaden och se hur alla är lite lagom flummiga, det är som ett eget litet samhälle.(Getty Images))
  • Hollywood Boulevard: Man måste åka dit för att se alla stjärnorna på gatan. (© Hollywood Boulevard: Man måste åka dit för att se alla stjärnorna på gatan.(Getty Images))
  • Beverly Hills Hotel: Ät middag eller lunch där. Hotellet har mycket historia med alla gamla skådespelare och artister som har bott där genom åren, atmosfären är helt fantastisk. (© Beverly Hills Hotel: Ät middag eller lunch där. Hotellet har mycket historia med alla gamla skådespelare och artister som har bott där genom åren, atmosfären är helt fantastisk.(Getty Images))
  • Gå på manikyr eller pedikyr, det kostar bara runt 30 dollar att göra både händer och fötter. (© Gå på manikyr eller pedikyr, det kostar bara runt 30 dollar att göra både händer och fötter. (Getty Images))
  • Melrose Avenue: Promenera där, de har en bra blandning av folk och en konstig blandning av butiker. (© Melrose Avenue: Promenera där, de har en bra blandning av folk och en konstig blandning av butiker.(Getty Images))
  • Nattliv: I L.A ändras nattklubbarna hela tiden. Det är alltid något nytt och trendigt. Just nu skulle jag rekommendera "Greystone Manner", som är väldigt populärt bland kändisar. Men det är ganska svårt att komma in på klubbarna. (© Nattliv: I L.A ändras nattklubbarna hela tiden. Det är alltid något nytt och trendigt. Just nu skulle jag rekommendera "Greystone Manner", som är väldigt populärt bland kändisar. Men det är ganska svårt att komma in på klubbarna. (Getty Images))
  • Earth Café: De har jättegod mat där och det är väldigt populärt. Det ligger på Melrose och de brukar också spela in "Entourage" där. (© Earth Café: De har jättegod mat där och det är väldigt populärt. Det ligger på Melrose och de brukar också spela in "Entourage" där. (Getty Images))
Nästa
Klicka dig in i artikeln för att ta del av Isabels Los Angeles-tips. (Getty Images Stella Pictures Bilden är ett montage)Visa miniatyrer
Föregående1 av 10Nästa
Dela

I formatet "Världen runt" får bloggare tipsa om hotspots i en favoritstad. Den här veckan guidar powerkvinnan Isabel Adrian dig runt Los Angeles.

Alla har inte råd att leva som Isabel Adrian, 35. Men nu kan du ta del av hennes favorittips, och välja vilka ställen du vill besöka. Den här veckan guidar hon dig runt i Los Angeles och berättar vad du ska se i "Lyckans land". 

Bläddra vidare i bildspelet ovan för att ta del av hennes tips.

Devote