Publicerad den 24 augusti 2012 15:08 | av Miranda Karlsson, http://nyheter24.se
Skarsgård om att bli felciterad: "Det är som en bra facerape"

Skarsgård om att bli felciterad: "Det är som en bra facerape"Bill Skarsgård kan skratta åt rubriker han inte känner igen att han sagt och jämför dem med att bli "facerape":ad. (© Bill Skarsgård kan skratta åt rubriker han inte känner igen att han sagt och jämför dem med att bli "facerape":ad.(Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Bill Skarsgård kan skratta åt rubriker han inte känner igen att han sagt och jämför dem med att bli "facerape":ad. (© Bill Skarsgård kan skratta åt rubriker han inte känner igen att han sagt och jämför dem med att bli "facerape":ad.(Stella Pictures))
  • För Alexander Skarsgård tog det fyra år att slå igenom i Hollywood - för Bill tog det bara sex veckor att knipa en huvudroll. (© För Alexander Skarsgård tog det fyra år att slå igenom i Hollywood - för Bill tog det bara sex veckor att knipa en huvudroll.(Stella Pictures))
  • "Farsan sa bara 'fuck off' när han ringde, fast med kärlek såklart, säger Bill Skarsgård, här med pappa Stellan, i en intervju med Café. (© "Farsan sa bara 'fuck off' när han ringde, fast med kärlek såklart, säger Bill Skarsgård, här med pappa Stellan, i en intervju med Café.(Stella Pictures))
  • Bill med ytterligare en skådespelande familjmedlem, Gustaf. (© Bill med ytterligare en skådespelande familjmedlem, Gustaf.(Stella Pictures))
  • Bill är på väg att slå stort i Hollywood. (© Bill är på väg att slå stort i Hollywood.(Stella Pictures))
Nästa
Bill Skarsgård kan skratta åt rubriker han inte känner igen att han sagt och jämför dem med att bli "facerape":ad.(Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 5Nästa
Dela

Bill Skarsgård är hetare än någonsin och skapar rubriker i både Sverige och USA. För tidningen Café berättar han om hur han handskas med media och hur det är att bli felciterad.

Det tog bara sex veckor innan Bill Skarsgård fixat en huvudroll i USA. Hans bror, Alexander Skarsgård fick kämpa i fyra år. Men Bill tar det med ro och menar att det mer har med flyt att göra.

– De typcastar ju. De letar efter en specifik typ, och det kan falla på att man har för utstående öron, säger han till Café.

Bill har precis som alla i familjen Skarsgård fått känna av det mediala trycket. Att han beskrivs som hyllad hemma i Sverige tycker han är konstigt.

– Så jävla svenskt, alltså. Vadå hyllad? Jag blev väl fan inte alls hyllad, säger han till Café.

Att media ständigt skriver om honom och spetsar till rubriker försöker Bill ignorera.

– Jag orkar inte bry mig. Det är som en bra facerape. För att det ska klassas som en bra facerape måste 90 procent av alla dina vänner gå på det.

På frågan om han konkurerar med sin storebror säger han enkelt att de aldrig skulle söka samma roller, men Alexander har en annan mening.

– Bill behöver inte ett skit hjälp från sin korkade storebror. Han är en otroligt intilligent grabb. Det är klart att vi stöttar varandra och pratar jobb, men han behöver ingen hjälp med karriären.

Devote