Publicerad den 23 augusti 2012 15:07 | av Quetzala Blanco, http://nyheter24.se
Kristen nära nervkollaps – Pattinson bryr sig inte

Kristen nära nervkollaps – Pattinson bryr sig inteKristen Stewart närmar sig ett sammanbrott. (© Kristen Stewart närmar sig ett sammanbrott.(Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Kristen Stewart närmar sig ett sammanbrott. (© Kristen Stewart närmar sig ett sammanbrott.(Stella Pictures))
  • Hon sover ingenting utan sitter uppe hela nätterna och gråter. (© Hon sover ingenting utan sitter uppe hela nätterna och gråter. (Stella Pictures))
  • Kristen Stewart är helt isolerad och bara gråter och gråter. (© Kristen Stewart är helt isolerad och bara gråter och gråter. (Stella Pictures))
Nästa
Kristen Stewart närmar sig ett sammanbrott.(Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 3Nästa
Dela

Kristen Stewart närmar sig en nervkollaps. Samtidigt har Robert Pattinson gått vidare – han vill inte vistas i samma rum som sin ex-tjej.

Kristen Stewart, 22, närmar sig ett nervsammanbrott och sover knappt någonting. Det enda hon gör är att gråta.

– Hon sover ingenting utan sitter uppe hela nätterna och bara gråter. Hon har närmat sig en total nervkollaps, ett sammanbrott. Hon kan inte göra någonting, hon är så upprörd, säger en källa via Celebitchy. 

Kristens föräldrar bönar och ber om att Kristen ska bo hos dom, eftersom de inte tror att hon kommer kunna hantera det här på egen hand. Enligt källor till Hollywood Life har Kristens ex-kille Robert Pattinson, 26, bestämt sig. Han vill inte ha med Kristen att göra alls. 

– Han är inte intresserad av att prata med henne och vill inte träffa henne alls under deras promotionturné för "Breaking Dawn 2".

– Kristen är fortfarande dödskär i Robert och genomgår alla stadier efter en separation nu. Hon vill verkligen ha tillbaka honom men Rob är inte intresserad av att prata med henne, och det kommer att bli riktigt jobbigt när de ska göra press tillsammans. De kommer inte ens att kunna vistas i samma rum. Intervjuerna måste tajmas på sekunden så att de slipper pinsamma situationer, säger en källa vidare till Hollywoodlife.com.  

Devote