Publicerad den 23 augusti 2012 14:52 | av Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Hugo Rosas: "Han borde begå självmord"

Hugo Rosas: "Han borde begå självmord"Hugo skriver ärligt om vad han tycker. Minst sagt. (© Hugo skriver ärligt om vad han tycker. Minst sagt.(Yessica Thor))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Hugo skriver ärligt om vad han tycker. Minst sagt. (© Hugo skriver ärligt om vad han tycker. Minst sagt.(Yessica Thor))
Nästa
Hugo skriver ärligt om vad han tycker. Minst sagt.(Yessica Thor)Visa miniatyrer
Föregående1 av 1Nästa
Dela

En efter en visar bloggarna sitt hat mot personen de hävdar ligger bakom en av Sveriges största skvallerbloggar.

Ett helt inlägg ägnar bloggaren Hugo Rosas, 22, till att bikta sig gällande sina innersta tankar och känslor om Yousef Hariri, 21, som många, inklusive Rosas, påstår ligger bakom skvallerbloggen Hotgossips.

— Jag hoppas helt ärligt att han inser att han borde begå självmord och det menar jag. Så många som har får att må dåligt varje dag med sin äckliga skvallerblogg så är det inte mer än rätt, skriver Rosas rått.

Det är på vilket sätt den anonyma bloggaren skrivit sitt skvaller som upprört Hugo.

— Okej om man driver en skvallerblogg, det är helt ok så länge man skriver från en objektiv synvilken. Men när man driver en skvallerblogg för att såra andra människor genom påhittade personangrepp så har det gått för långt, fortsätter han.

Försvarar sig

Efter en liknande attack från bloggaren Jackie Ferm i början av veckan försvarar sig Yousef Hariri nu kort i sin blogg.

— Jag har sett det Hugo har skrivit om mig om hur vidrig jag är och hur han önskar att jag borde begå självmord för att han tror att jag driver en skvallerblogg, kanske lite väl att ta i? Hotad blir jag ju också, men borde jag se allvaret i det? frågar sig bloggaren i sin blogg.

Hotgossips som i bloggosfären varit extremt omskriven, inte minst för att många omnämnda tagit illa upp av vad som skrivits, drivs anonymt. Trots hårda påtryckningar från flera av bloggvärldens största namn är det ingen som erkänt sig driva bloggen. Yousef har konsekvent nekat till alla anklagelser som haglat under en längre tid.

Nyheter24 har sökt Yousef för en kommentar.

Devote