Publicerad den 22 augusti 2012 12:06 | av Quetzala Blanco, http://nyheter24.se
Kristen hånas efter otroheten – nu kan du köpa "Trampire"-tröjan

Kristen hånas efter otroheten – nu kan du köpa "Trampire"-tröjan"Robert Pattinson förtjänar bättre" är ett av budskapen på de nya tröjorna. (© "Robert Pattinson förtjänar bättre" är ett av budskapen på de nya tröjorna.(Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • "Robert Pattinson förtjänar bättre" är ett av budskapen på de nya tröjorna. (© "Robert Pattinson förtjänar bättre" är ett av budskapen på de nya tröjorna.(Stella Pictures))
  • På en rosa tröja avfärdas Kristen Stewart som en "trampire". (© På en rosa tröja avfärdas Kristen Stewart som en "trampire". (Stella Pictures))
  • Rupert Sanders, 41, är den gifta familjefadern som Kristen Stewart hade en affär med. Om någon nu skulle ha missat det... (© Rupert Sanders, 41, är den gifta familjefadern som Kristen Stewart hade en affär med. Om någon nu skulle ha missat det...(Skreened.com))
  • Rupert Sanders fru Libert Ross, 33, kanske kommer att slå till på en tröja ur kollektionen? (© Rupert Sanders fru Libert Ross, 33, kanske kommer att slå till på en tröja ur kollektionen? (Stella Pictures))
  • Kristen Stewart är inte direkt populär. (© Kristen Stewart är inte direkt populär. (Skreened.com))
  • Kristen Stewart har isolerat sig – hon lever på Red Bull, chips och cigaretter och vågar inte visa sig ute. (© Kristen Stewart har isolerat sig – hon lever på Red Bull, chips och cigaretter och vågar inte visa sig ute. (Stella Pictures))
  • Robert Pattinson må vara bedragen – men han visar sig ute på stan med ett leende på läpparna. (© Robert Pattinson må vara bedragen – men han visar sig ute på stan med ett leende på läpparna. (Stella Pictures))
  • Robert Pattinson och Kristen Stewart när de var ett par. (© Robert Pattinson och Kristen Stewart när de var ett par. (Stella Pictures))
Nästa
"Robert Pattinson förtjänar bättre" är ett av budskapen på de nya tröjorna.(Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 9Nästa
Dela

Efter att Kristen Stewart bedrog Robert Pattinson med den gifta familjefadern Rupert Sanders – nu hånas Kristen med elaka t-shirts.

Glöm Team Britney. Glöm Team Aniston. Nu har en ny kampanj dragits igång – och den är inte på Kristen Stewarts sida. Det är t-shirt företaget Skreended.com som säljer ett helt gäng olika anti-Kristen t-shirts. 

Tröjorna kostar 190 kronor styck och är tillverkade av 100 procent bomull. Den ena är vit och har trycket "Robert Pattinson deserves better" tryckt över bröstet. Den andra är rosa och har bara ett enda budskap: Kristen Stewart is a trampire. En tredje variant ifrågasätter rätt och slätt bara vem Rupert Sanders egentligen är.

I kommentarsfältet på nätbutikens hemsida tycker många att det är omoraliskt och elakt att mobba ut Kristen på det viset. 

– Om du stödjer mobbning så köp t-shirten, skriver signaturen Dacey Booker från Maryland, USA.

Devote