Publicerad den 21 augusti 2012 12:04 | av Miranda Karlsson, http://nyheter24.se
Svensk regisserar Kanye Wests nya video

Svensk regisserar Kanye Wests nya videoVideon släpps nästa vecka (© Videon släpps nästa vecka(Stelle Pictures PLANET PHOTOS))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Videon släpps nästa vecka (© Videon släpps nästa vecka(Stelle Pictures PLANET PHOTOS))
  • Kanye West kommer att fortsätta arbeta med Andreas Nilsson. (© Kanye West kommer att fortsätta arbeta med Andreas Nilsson.(Stella Pictures Gilbert Carrasquillo))
  • 2 Chainz tillsammans med Nicki Minaj. (© 2 Chainz tillsammans med Nicki Minaj.(Stelle Pictures PLANET PHOTOS))
  • Kanye West dissade nyss Kims ex i en av sina vidoer. (© Kanye West dissade nyss Kims ex i en av sina vidoer.(Stella Pictures RINDOFF-BORDE))
Nästa
Videon släpps nästa vecka(Stelle Pictures PLANET PHOTOS)Visa miniatyrer
Föregående1 av 4Nästa
Dela

Svensken Andreas Nilsson har gjort 2 Chainz och Kanye Wests nya video, men de var inte alltid helt med på noterna. 2 Chainz ville ha tårtor, tjejer, ballonger och ljus, men så blev det inte.

Svenske musikvideoregissören Andreas Nilsson har gjort 2 Chainz och Kanye Wests video till "Birthday song". Nilsson ville inte ställa upp på att göra en "klassisk" hiphop-video - och fick det hela att bli lite mer konstnärligt. 

–  Men det var just det som var kul, att göra något som jag inte redan visste från början hur det skulle bli. Det blev lite som en kombination av ”Beetlejuice” och ”Långt ner i halsen”. Den där old school-hiphop-estetiken tangerar skräckfilm tycker jag säger han till DN .

Nilsson, som tidigare gjort musikvideor till The Knife och Peter, Bjorn & John, verkar ha imponerat på hiphop-artisterna. 

– Den här snubben, han kliver ut på gatan, svänger vänster och bara fortsätter att gå, skrattar 2 Chainz i en intervju med MTV .

"Birthday song" släpps nästa vecka.  

– Låten handlar om att han vill ha en ”booty hoe” på födelsedagen, och det är en estetik som ligger långtifrån min egen.

Kommentarer är inte tillgängliga på den här sidan.

Devote