Publicerad den 21 augusti 2012 10:53 | av Mimmi Lexander, http://nyheter24.se
“Den tuffaste perioden i mitt liv”

“Den tuffaste perioden i mitt liv”Marie öppnar nu upp om hur det var att göra slut med Måns. (© Marie öppnar nu upp om hur det var att göra slut med Måns.(Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Marie öppnar nu upp om hur det var att göra slut med Måns. (© Marie öppnar nu upp om hur det var att göra slut med Måns.(Stella Pictures))
  • I en intervju med tidningen Café avslöjar Marie att uppbrottet var "jättejättejättejobbigt". (© I en intervju med tidningen Café avslöjar Marie att uppbrottet var "jättejättejättejobbigt".(Stella Pictures))
  • Idag är hon singel, men nöjd över det: "Det tog lång tid att komma över. Jag är lycklig, men jag gav mig själv lång tid att vara ledsen". (© Idag är hon singel, men nöjd över det: "Det tog lång tid att komma över. Jag är lycklig, men jag gav mig själv lång tid att vara ledsen".(Stella Pictures))
  • Måns och Marie var ett av Sveriges hetaste kändispar i tre år. (© Måns och Marie var ett av Sveriges hetaste kändispar i tre år.(Stella Pictures))
  • Men kärlekssagan fick ett abrupt slut förra sommaren. (© Men kärlekssagan fick ett abrupt slut förra sommaren.(Stella Pictures))
  • Marie lättar nu sitt hjärta och erkänner att separationen inte var någon dans på rosor. (© Marie lättar nu sitt hjärta och erkänner att separationen inte var någon dans på rosor.(Stella Pictures))
  • Marie är aktuell i "X Factor" på TV4 i höst. (© Marie är aktuell i "X Factor" på TV4 i höst.(Stella Pictures))
  • I våras tävlade Marie i "Melodifestivalen", men åkte ut efter sin deltävling. (© I våras tävlade Marie i "Melodifestivalen", men åkte ut efter sin deltävling.(Stella Pictures))
Nästa
Marie öppnar nu upp om hur det var att göra slut med Måns.(Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 8Nästa
Dela

För ett drygt år sedan pryddes löpsedlarna av att Marie Serneholt och Måns Zelmerlöw gått skilda vägar. Nu berättar sångerskan om det tunga uppbrottet: – Det tog lång tid att komma över.

Det var Sveriges helyllepar nummer ett, men efter tre år tillsammans meddelade Marie Serneholt, 29, och Måns Zelmerlöw, 26, förra sommaren plötsligt att de flyttat isär.

– Gnistan i relationen fanns inte kvar där längre, det är ett gemsamt beslut, förklarade Måns när det begav sig.

Ett drygt år senare väljer nu Marie att öppna upp om den tunga separationen.

– Den var jobbig. Jättejättejättejobbig. Jag var fruktansvärt ledsen. Att samtidigt ha det på löpsedlarna var... Man kände blickarna och tänkte plötsligt på vart man gick och vem man var med överallt, säger hon i en intervju med tidningen Café.

– Det är ju din bästa vän. Man tänker att nu ska det vara vi, jämt. Och så blir det inte så. Det var den tuffaste perioden i mitt liv. Det tog lång tid att komma över. Jag mår oerhört bra idag, jag är lycklig, jag gav mig själv lång tid att vara ledsen.

Vidare berättar Marie att hon fortfarande är singel – något som hon trivs bra med för tillfället.

– Jag dejtar inte. Jag har inte tid. Och, ärligt, jag vill inte ha något förhållande nu.

Devote