Publicerad den 20 augusti 2012 14:29 | av Mimmi Lexander, Bianca Meyer, http://nyheter24.se
Jockiboi: "Förhållandet med Hanna Widerstedt var ett pr-trick"

Jockiboi: "Förhållandet med Hanna Widerstedt var ett pr-trick"Relationen var enligt Jockiboi aldrig på riktigt. (© Relationen var enligt Jockiboi aldrig på riktigt.(Patrik Österberg All Over Press DANIEL OHLSSON TV4))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Relationen var enligt Jockiboi aldrig på riktigt. (© Relationen var enligt Jockiboi aldrig på riktigt.(Patrik Österberg All Over Press DANIEL OHLSSON TV4))
  • Skandalbloggarna Hanna Widerstedt och Joakim "Jockiboi" Berg har skapat stora rubriker med sitt förhållande. (© Skandalbloggarna Hanna Widerstedt och Joakim "Jockiboi" Berg har skapat stora rubriker med sitt förhållande.(Matilda Andersson))
  • Nu skriver Jockiboi i sin blogg att de aldrig varit tillsammans på riktigt, och att han aldrig haft känslor för Hanna. (© Nu skriver Jockiboi i sin blogg att de aldrig varit tillsammans på riktigt, och att han aldrig haft känslor för Hanna.())
  • "Jag trodde båda var med på att det var ett pr-trick. Hanna fick senare riktiga känslor och där började bråken", skriver han i bloggen. (© "Jag trodde båda var med på att det var ett pr-trick. Hanna fick senare riktiga känslor och där började bråken", skriver han i bloggen.(Stella Pictures))
Nästa
Relationen var enligt Jockiboi aldrig på riktigt.(Patrik Österberg All Over Press DANIEL OHLSSON TV4)Visa miniatyrer
Föregående1 av 4Nästa
Dela

De var skandalparet nummer ett, men nu hävdar Jockiboi att allt var en bluff: – Att tvingas pussas och hålla på med någon man hatar tär på psyket, skriver han i sin blogg.

I mars i år kunde Nyheter24 avslöja att "Big Brother"-profilen Hanna Widerstedt, 20, och "Kungarna av Tylösand"-stjärnan Joakim "Jockiboi" Berg, 26 var ett par . Många bloggläsare har sedan dess spekulerat i att förhållandet bara var en pr-kupp. Igår erkände Jockiboi att relationen var en bluff.

– Som många misstänkte var det självklart ett pr-trick allting. Jag erkänner eftersom jag inte vill att folk ska tro att jag har smak som ett troll, skriver Jockiboi i sin blogg.

Enligt Jockiboi var det skandalbloggerskan som kontaktade honom samma kväll som hon lämnade "Big Brother"-huset och att de då gemensamt bestämde sig för att säga att de var ett par.

– Trots hennes sämre utseende var hon jävligt rolig att hänga med i början. Jag trodde båda var med på att det var ett pr-trick. Hanna fick senare riktiga känslor och där började bråken. Jag ville leva mitt liv som vanligt och ligga runt eftersom relationen var på låtsas, men det fick Hannah att bli eld och lågor jävligt många gånger, skriver han vidare.

Jockiboi hävdar även att han inte kan få känslor för tjejer och fortsätter att spy galla över exet.

– Att tvingas pussas och hålla på med någon man hatar tär på psyket.

Nyheter24 har sökt Jockiboi och Hanna Widerstedt för en kommentar.

0Kommentarer

Devote