Publicerad den 15 augusti 2012 23:16 | av Quetzala Blanco, http://nyheter24.se
Lagerfelds katt delar agentur med Gisele

Lagerfelds katt delar agentur med GiseleChoupette twittrar för fullt och reser bara med Chanelväskor. (© Choupette twittrar för fullt och reser bara med Chanelväskor. (http: twitter.com ChoupettesDiary))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Choupette twittrar för fullt och reser bara med Chanelväskor. (© Choupette twittrar för fullt och reser bara med Chanelväskor. (http: twitter.com ChoupettesDiary))
  • Kollegor – Choupette och supermodellen Gisele Bundchen. (© Kollegor – Choupette och supermodellen Gisele Bundchen. (Stella Pictures))
  • Så här såg det ut när Choupette modellade i magasinet i-D. (© Så här såg det ut när Choupette modellade i magasinet i-D.(Faksimil från I-D Magazine))
  • Choupette har snabbt blivit hela modevärldens älskling. (© Choupette har snabbt blivit hela modevärldens älskling. (http: twitter.com ChoupettesDiary))
  • Choupette blir allt mer populär på Twitter. (© Choupette blir allt mer populär på Twitter. (http: twitter.com ChoupettesDiary))
  • Choupettes husse Karl Lagerfeld ser till att hans ögonsten aldrig behöver sakna något. (© Choupettes husse Karl Lagerfeld ser till att hans ögonsten aldrig behöver sakna något. (Stella Pictures))
Nästa
Choupette twittrar för fullt och reser bara med Chanelväskor. (http: twitter.com ChoupettesDiary)Visa miniatyrer
Föregående1 av 6Nästa
Dela

Glöm avklätt, hysterisk retusch, stenhårda dieter och slavkontrakt – katterna är de nya supermodellerna. Och de är här för att stanna.

Karl Lagerfelds siameskattunge Choupette, 9 månader, har verkligen allt. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Choupette har tre heltidsanställda betjänter, hur hon bara åker privatjet till St Tropez, samlar på designerväskor och vägrar att äta från golvet. Dessutom har Choupettes husse Karl Lagerfeld nu bestämt sig för att Choupette ska göra en modellkarriär av sällan tidigare skådat slag.

Choupette har den senaste tiden synts i prestigetidningar som i-d, Vogue, Harpers Bazaar och The Independent. I september är Choupette även med i ett 10 sidor långt reportage tillsammans med supermodellen Laetitia Casta i tidningen V, skriver Buzzfeed.com .

Och samtidigt som killar och tjejer världen över drömmer om modellkontrakt och gör allt för att få in fot i modellvärlden eller på catwalken så går Choupettes modellkarriär som på räls – och nu har Choupette fått ett modellkontrakt med den världsberömda agenturen IMG Models som bland annat representerar Gisele Bundchen, Lara Stone och svenska Caroline Winberg.

– Choupettes karriär kommer att hålla för evigt. Kattmodeller är tränade från en mycket tidig ålder, och det här är karriärkatter som spenderar sina liv i showbizvärlden och från och med att de är små kattungar börjar de drillas för ett liv i strålkastarljuset, säger Sarah Cristobal som är redaktör på tidningen V.

Hon tillägger att Choupettes look är perfekt för modefotograferingar.

– På kattshower är det mer populärt med katter med plattare ansikten, men katter med lite längre näsor är hett efterfrågade för modefotograferingar eftersom folk tycker att de inte ser lika sura ut, säger Sarah Cristobal vidare, skriver bloggen Fashionista.

0Kommentarer

Devote