Publicerad den 15 augusti 2012 10:46 | av Quetzala Blanco, http://nyheter24.se
Efter otroheten – nu får Kristen Stewart sparken

Efter otroheten – nu får Kristen Stewart sparkenKristen Stewart under inspelningen av Snow White And The Huntsman. (© Kristen Stewart under inspelningen av Snow White And The Huntsman. (Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Kristen Stewart under inspelningen av Snow White And The Huntsman. (© Kristen Stewart under inspelningen av Snow White And The Huntsman. (Stella Pictures))
  • Men den planerade uppföljaren får Kristen inte vara med i. (© Men den planerade uppföljaren får Kristen inte vara med i. (Stella Pictures))
  • Det har regissören Rupert Sanders hustru Liberty Ross sett till. (© Det har regissören Rupert Sanders hustru Liberty Ross sett till.(Stella Pictures))
  • Kristen Stewarts år har inte varit direkt skojigt. (© Kristen Stewarts år har inte varit direkt skojigt. (Stella Pictures))
  • Kristen Stewart och Rupert Sanders på röda mattan tillsammans för premiären av Snow White And The Huntsman. (© Kristen Stewart och Rupert Sanders på röda mattan tillsammans för premiären av Snow White And The Huntsman. (Stella Pictures))
  • Robert Pattinson – ensam och hjärteknäckt i New York City. (© Robert Pattinson – ensam och hjärteknäckt i New York City. (Stella Pictures))
Nästa
Kristen Stewart under inspelningen av Snow White And The Huntsman. (Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 6Nästa
Dela

Mardrömmen fortsätter för Kristen Stewart – nu förlorar hon miljoner och sparkas från drömrollen.

Det blev ingen höjdarsommar för Kristen Stewart, 22. Efter att otrohetsaffären med den gifta familjefadern Rupert Sanders, 41, uppdagades har det mesta gått åt pipan för den unga skådespelerskan. Först förlorade hon sitt livs kärlek Robert Pattinson, 26. Sedan vände sig miljontals fans mot henne. Och nu har hon gått miste om rollen i uppföljaren till "Snow White And The Huntsman", som regisseras av just Rupert Sanders. 

Som tidningen Radaronline.com tidigare har avslöjat så ställde Rupert Sanders hustru Liberty Ross, 33, ett ultimatum på sin otrogne make – Kristen Stewart får under inga omständigheter medverka i en enda film som Rupert ska regissera. Någonsin.

– Rupert är självklart besviken. "Snow White and The Huntsman" var hans regidebut och han hade hoppats att följa upp den. Men han vet att han nu får betala priset för sitt agerande, och att det är oförlåtligt det han har gjort. Han får bita i det sura äpplet och göra som hans fru säger vad det gäller det här, säger en källa till Radaronline.com. 

3Kommentarer
15 02 2012 3:02
avatar
Jaa den som är perfekt kan ju ta och kasta första stenen..
Jag försvarar absolut inte vad Kristen gjort, hon har sårat Robert djupt och hon ska lida för det.
Men. Inte såhär hårt. Tänk om alla världens tidningar skulle skrivit om och publicerat era brustna förhållanden eller otrohetsskandaler så att allihopa i hela världen kunde se? Hur hade ni känt? Hoppas verkligen att Kristen har någon att prata med, hon behöver det, förstår inte ni hur djupt deprimerad hon är just nu. Hon behöver inte mer skit. Hon behöver få vara ifred,.
Jag gillar både henne och Robert, de är bra skådespelare, och jag kommer med glädje att fortsätta titta på de filmerna de gör.
23 42 2012 4:42
avatar

hallå sluta sparka på den som ligger

kristen gjorde ett misstag. alla gör det

hon ångrar sig och hon förtjänar en andra chans.

okej, hade jag varit robert hade jag varit rasande. men han måste ju också gjort något han ågrar och alla förtjänar en andra chans. jag älskar både kristen och robert dom är mina förebilder.

så reportar sluta sparka på folk som ligger och gör det rätta istället för att vara såna egon som bara  tjäna pengar och bli rika på andras bekostnad .

det är VIDRIGT!!!!

bara för att hon är känd ska ni smutskasta henne. och känslor.

vadå liksom om du är otrogen så är det ingen stor grej, men är det någon kändis ska trakasera dom. det är MOBBNING!!!! OCH DET ÄR SJUKT FEL ERA SKITSTÖVLAR.

 

föresten jag är 12 år och jag  kan mer en känslor än ni någonsin kommer kunna.

 

SÅ SLUTA MOBBA FOLK.

Anmäl
Hjälp oss att hålla vår nätgemenskap frisk och levande genom att anmäla olagligt eller olämpligt beteende. Om du tror ett meddelande bryter motUppföranderegleranvänd det här formuläret för att påkalla våra moderatorers uppmärksamhet. De kommer att undersöka din anmälan och vidta lämpliga åtgärder. Om det krävs anmäler de i sin tur olagliga aktiviteter till lämplig myndighet.
Kategorier
Max 100 tecken
Är du säker på att du vill ta bort den här kommentaren?

Devote