Publicerad den 15 augusti 2012 17:09 | av Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Därför fick Hanna Widerstedt sparken

Därför fick Hanna Widerstedt sparkenVad Widerstedt ska göra med sin blogg nu är oklart. (© Vad Widerstedt ska göra med sin blogg nu är oklart. (Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Vad Widerstedt ska göra med sin blogg nu är oklart. (© Vad Widerstedt ska göra med sin blogg nu är oklart. (Stella Pictures))
  • Bland annat var det svårt för bloggportalen att få annonsörer att vilja visas i samband med bloggen. (© Bland annat var det svårt för bloggportalen att få annonsörer att vilja visas i samband med bloggen. (Foto: Daniel Ohlsson TV4))
Nästa
Vad Widerstedt ska göra med sin blogg nu är oklart. (Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 2Nästa
Dela

Hanna Widerstedt bröt mot reglerna - nu står en av Sveriges största bloggare utan plattform.

Upprepade brott mot de regler som bloggportalen Mondoblog satt upp för storbloggerskan Hanna Widerstedt resulterade i ett uppsägningsmejl. VD:n för bloggportalen Marie Plosjö meddelade i trevlig ton att det var bäst om Widerstedt vänder sig till en annan bloggportal - eller flyttar bloggen till en egen server. 

Detta trots att Widerstedt just nu bedriver en av Sveriges mest besökte bloggar. 

— Tycker det är synd att man prioriterar småbloggare istället för de stora, säger bloggerskan till Nyheter24 och på frågan om hon fått andra erbjudanden svarar hon:

— Jag kollar in alternativen, vill inte vara låst. 

Bröt mot reglerna

Anledningen ska enligt det mejl från Plosjö, som publicerats i Widerstedts blogg, vara att bloggerskan bland annat lagt upp egna annonser. Något som enligt bloggportalens regler inte är tillåtet. 

— Tydligen får jag inte göra så på grund av något avtal jag aldrig skrivit på? hävdar bloggerskan i ett inlägg. 

Det faktum att det enligt Plosjö var svårt att sälja in annonser till Widerstedts provokativa blogg ska även varit en bidragande faktor. Upprepade försök från utomstående att hacka bloggen hjälpte heller inte till i valet och kvalet om bloggerskan skulle få stanna på portalen. 

2Kommentarer
avatar
Åhhhh herrrrrreee Guuuuuud!!! Är Marie "jag är en jävla blåst golddigger ho som suger kuk hela tiden" VD för bloggportalen!?!? Ett stort djävla stolpskott.
Anmäl
Hjälp oss att hålla vår nätgemenskap frisk och levande genom att anmäla olagligt eller olämpligt beteende. Om du tror ett meddelande bryter motUppföranderegleranvänd det här formuläret för att påkalla våra moderatorers uppmärksamhet. De kommer att undersöka din anmälan och vidta lämpliga åtgärder. Om det krävs anmäler de i sin tur olagliga aktiviteter till lämplig myndighet.
Kategorier
Max 100 tecken
Är du säker på att du vill ta bort den här kommentaren?

Devote