Publicerad den 14 augusti 2012 16:37 | av Quetzala Blanco, http://nyheter24.se
Här är de värsta bratsen på Instagram

Här är de värsta bratsen på InstagramOch du trodde att din sommar var skön? Se bilderna som världens rikaste ungar lägger upp på sin Instagram under hashtaggen #Rkoi (Rich kids of Instagram). (© Och du trodde att din sommar var skön? Se bilderna som världens rikaste ungar lägger upp på sin Instagram under hashtaggen #Rkoi (Rich kids of Instagram).())
Nästa
Föregående
Föregående
  • Och du trodde att din sommar var skön? Se bilderna som världens rikaste ungar lägger upp på sin Instagram under hashtaggen #Rkoi (Rich kids of Instagram). (© Och du trodde att din sommar var skön? Se bilderna som världens rikaste ungar lägger upp på sin Instagram under hashtaggen #Rkoi (Rich kids of Instagram).())
  • En guldpläterad AK47 från Versace. Inga konstigheter. (© En guldpläterad AK47 från Versace. Inga konstigheter. ())
  • Fickpengar. (© Fickpengar.())
  • Trippel i bling – två tunga guldklockor från Rolex och ett armband från Hermes. (© Trippel i bling – två tunga guldklockor från Rolex och ett armband från Hermes.())
  • En vanlig syn på Rich Kids Of Instagram. En krognota där en kopp te kostar 120 spänn och självklart är det både kaviar och Champagne med i bilden också. (© En vanlig syn på Rich Kids Of Instagram. En krognota där en kopp te kostar 120 spänn och självklart är det både kaviar och Champagne med i bilden också. ())
  • Jobbig walk in closet... (© Jobbig walk in closet...())
  • Tre glada tjejer tar ett dopp i en fräsch pool. (© Tre glada tjejer tar ett dopp i en fräsch pool. ())
  • Några polare tar privatjetten bara. (© Några polare tar privatjetten bara.())
Nästa
Och du trodde att din sommar var skön? Se bilderna som världens rikaste ungar lägger upp på sin Instagram under hashtaggen #Rkoi (Rich kids of Instagram).()Visa miniatyrer
Föregående1 av 13Nästa
Dela

Miljoner på hög i kontanter, Champagneduschar och sportbilar för miljoner – så här lever de rikaste barnen på Instagram.

Svindyra krognotor från St Tropez, en guldpläterad AK47 från Versace, resor i privatplan, tunga Rolexar, garderober fyllda av väskor, pälsar och skor för miljoner, lyxiga sportbilar, infinity pools, kontanter på hög och litervis av vaskad Champagne – det är bara lite av det som bjuds på under hashtaggen #Rkoi, som är en förkortning av Rich Kids Of Instagram.

Det är den ansedda tidningen Esquire Magazine som har startat tumblr-sidan Rich kids of Instagram där de lägger upp bilder från Instagrams mesta och värsta rikemansbarn – se alla de ocensurerade bilderna här.

0Kommentarer

Devote