Publicerad den 14 augusti 2012 16:00 | av Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Katrin förkrossad efter Bingos svek

Katrin förkrossad efter Bingos svekKatrin berättar öppet om sina känslor inför vad hon menar är ett stort svek. (© Katrin berättar öppet om sina känslor inför vad hon menar är ett stort svek.(Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Katrin berättar öppet om sina känslor inför vad hon menar är ett stort svek. (© Katrin berättar öppet om sina känslor inför vad hon menar är ett stort svek.(Stella Pictures))
  • Nu tar hon hjälp av en terapeut för att ta sig igenom krisen. (© Nu tar hon hjälp av en terapeut för att ta sig igenom krisen. (ANDERS WIKLUND SCANPIX))
  • Bingo med Katrin. (© Bingo med Katrin.(EEROBILD ALL OVER PRESS))
  • Katrin var tidigare tillsammans med Alex Schulman. (© Katrin var tidigare tillsammans med Alex Schulman. (Maja Suslin SCANPIX Kod 10300))
  • Tillsammans med Bingo har Katrin sonen Ringo som är två år. (© Tillsammans med Bingo har Katrin sonen Ringo som är två år.(All Over Press Patrik Österberg))
Nästa
Katrin berättar öppet om sina känslor inför vad hon menar är ett stort svek.(Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 5Nästa
Dela

Sambon Bingo Rimérs svek blev för mycket för Katrin Zytomierska - nu söker hon hjälp hos terapeut.

— Jag kände mig så lycklig över livet och verkligen hade en uppåt-period så kraschar allt.

Redan i början av det känslosamma inlägget som Katrin Zytomierska döpt till "Dåliga tider " får läsaren känna att något verkligen inte står rätt till för provokatören. Utöver ett missöde med en försvunnen mobil och ett kontokort som begränsar Zytomierska ekonomiskt och kommunikativt är det något större som tynger henne.

— Sen ligger jag i konflikt med min kille Bingo. Det känns inte alls bra och jag har ingen lust att berätta för er vad han ställt till med för i det här fallet skulle ni alla hålla med mig och anse att han är en idiot och jag tror faktiskt inte att hans psyke klarar av det och eftersom jag inte har något behov av att såra honom tillbaka bara för att han sårat mig så skiter jag i det, skriver hon nedstämt.

"Han har inte varit otrogen"

Sveket ska ha varit så stort att det i skrivande stund endast verkar vara den gemensamma sonen Ringo, 2, som håller paret samman.

— Hade jag inte haft Ringo hade jag tackat för kaffet och bett honom dra åt helvete. Nu känns det som att man ska vara lite större och bearbeta problem på ett vuxen sätt och han har inte varit otrogen så det är inte så allvarligt men han har verkligen svikit mitt förtroende och som ni vet så är det ganska stort.

— Jag är inte en svartsjuk och jobbig tjej i vanliga fall men när min kille går bakom min rygg och döljer saker för mig som jag får reda på genom att han döljt sina spår för dåligt så ser jag rött. Jag ser rött nu.

Katrin skriver nu att hon ska ta hjälp av en terapeut och att hon kräver att Bingo Rimér inser att han gjort fel för att hon ska kunna gå vidare.

Nyheter24 har försökt nå Bingo utan resultat.

0Kommentarer

Devote