Publicerad den 13 augusti 2012 12:49 | av Mimmi Lexander, Ilwad Awale, http://nyheter24.se
Här bryter Rihanna ihop hos Oprah

Här bryter Rihanna ihop hos OprahRihanna i tårar under den känslosamma intervjun hos Oprah Winfrey. (© Rihanna i tårar under den känslosamma intervjun hos Oprah Winfrey.(Faksimil Youtube))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Rihanna i tårar under den känslosamma intervjun hos Oprah Winfrey. (© Rihanna i tårar under den känslosamma intervjun hos Oprah Winfrey.(Faksimil Youtube))
  • Chriw Brown i rätten efter misshandeln 2009. Sångaren blev dömd till 180 dagars samhällsstjänst, besöksförbud och fem års villkorlig dom. (© Chriw Brown i rätten efter misshandeln 2009. Sångaren blev dömd till 180 dagars samhällsstjänst, besöksförbud och fem års villkorlig dom.(Stella Pictures))
  • Rihanna och Chris när de fortfarande var ett par. (© Rihanna och Chris när de fortfarande var ett par.(Stella Pictures))
  • Rihanna har under det senaste året levt ett vilt partyliv. (© Rihanna har under det senaste året levt ett vilt partyliv.(Stella Pictures))
  • Rihanna och Chris ska nyligen ha återförenats för en natt. (© Rihanna och Chris ska nyligen ha återförenats för en natt.(Stella Pictures))
Nästa
Rihanna i tårar under den känslosamma intervjun hos Oprah Winfrey.(Faksimil Youtube)Visa miniatyrer
Föregående1 av 5Nästa
Dela

Smygtitta på den öppenhjärtiga intervjun där Rihanna avslöjar detaljer från den omtalade misshandeln.

Oprah Winfrey fick nyligen Rihanna, 24, att bryta ihop, då hon tvingades öppna upp om uppbrottet med expojkvännen Chris Brown, 23. Tevelegenden följde med Rihanna till hennes hemland Barbados och fick insyn i hennes liv som superstjärna. Hon fick även svar på frågor kring misshandeln av dåvarande pojkvännen. - Det var pinsamt. Jag blev så förödmjukad och ledsen. Ledsen för att jag förlorade min bästa vän. Men även förbannad över det han gjorde och jag hamnade i en väldigt mörk fas, berättar sångerskan i intervjun enligt Huffington Post. Rihanna har varit väldigt öppen om händelsen som inträffade 2009, och även twittrat om att hon har förlåtit Chris. Tidigare i år samarbetade hon även med honom i remixen av hennes låt “Birthday Cake”. Men att prata om den omtalade misshandeln väcker fortfarande känslor. Hela intervjun kommer att sändas den 19 augusti på Oprahs egen kanal OWN. Se ett smakprov från programmet här:

0Kommentarer

Devote