Publicerad den 11 augusti 2012 19:40 | av Quetzala Blanco, http://nyheter24.se
Åh nej! Här är veckans sämst klädda kändisar

Åh nej! Här är veckans sämst klädda kändisarVi älskar Agnes Carlsson. Hennes stylist gör det förmodligen inte. (© Vi älskar Agnes Carlsson. Hennes stylist gör det förmodligen inte. (Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Vi älskar Agnes Carlsson. Hennes stylist gör det förmodligen inte. (© Vi älskar Agnes Carlsson. Hennes stylist gör det förmodligen inte. (Stella Pictures))
  • Just när du trodde att du hade sett allt, ja då dyker det upp en kvinna klädd i 14 nyanser av brunt och även med en virkad djurslängkappa? (© Just när du trodde att du hade sett allt, ja då dyker det upp en kvinna klädd i 14 nyanser av brunt och även med en virkad djurslängkappa?(Stella Pictures))
  • Vem är du, vem vem är jag, levande charader. (© Vem är du, vem vem är jag, levande charader.(Stella Pictures))
  • Edward Scissorhands mamma. (© Edward Scissorhands mamma.(Stella Pictures))
  • Justin Bieber gör sig redo för månfärd??? (© Justin Bieber gör sig redo för månfärd???(Stella Pictures))
  • Miley Cyrus försökte sig på en Pretty Woman-look. Resultatet är extremt märkligt. (© Miley Cyrus försökte sig på en Pretty Woman-look. Resultatet är extremt märkligt. (Stella Pictures))
  • Kendall Jenner med de keffaste tightsen vi har sett sedan Spindelmannens outfit. (© Kendall Jenner med de keffaste tightsen vi har sett sedan Spindelmannens outfit. (Stella Pictures))
  • Vi har hört talas om boyfriendjeans. Men farfarsfarfarsfarbyxor – matchat med flipflops? Ingen höjdare för Keira Knightley det här, nej. (© Vi har hört talas om boyfriendjeans. Men farfarsfarfarsfarbyxor – matchat med flipflops? Ingen höjdare för Keira Knightley det här, nej. (Stella Pictures))
Nästa
Vi älskar Agnes Carlsson. Hennes stylist gör det förmodligen inte. (Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 26Nästa
Dela

Nyheter24:s Quetzala Blanco har hittat veckans sämst klädda kändisar.

Agnes Carlsson, Justin Bieber, Lady Gaga, Katy Perry och Miley Cyrus har alla en sak gemensamt – de kvalar med björnkoftor, guldbodys, rosa pälsjackor, månskor och spionhattar in den här veckan på den här veckans lista över de sämst klädda kändisarna.

0Kommentarer

Devote