Publicerad den 10 augusti 2012 18:03 | av Quetzala Blanco, Bianca Meyer, http://nyheter24.se
Magnus Hedman ensam igen

Magnus Hedman ensam igenMagnus Hedman får möta hösten ensam. (© Magnus Hedman får möta hösten ensam. (Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Magnus Hedman får möta hösten ensam. (© Magnus Hedman får möta hösten ensam. (Stella Pictures))
  • Lyckligare tider – Hedman tillsammans med sin dåvarande fru Magdalena Graaf. (© Lyckligare tider – Hedman tillsammans med sin dåvarande fru Magdalena Graaf. (Stella Pictures))
Nästa
Magnus Hedman får möta hösten ensam. (Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 2Nästa
Dela

Magnus Hedman möter den kalla hösten som singel.

I början av januari 2012 kunde Nyheter24 avslöja att den före detta landslagsmålvakten Magnus Hedman, 38, funnit kärleken i den femton år yngre tvåbarnsmamman Mikaela Löfgren, 23.

– Hon är den rätta, sa Magnus då.

Paret tillbringade jul och nyår tillsammans - på en lyxig semester i Miami i Florida. Uppgifter som Nyheter24 tagit del av gör gällande att Mikaela Löfgren betalat såväl hotellboende som flygresa för det före detta fotbollsproffset.

Men nu är kärlekssagan över, och Magnus Hedman lämnar sin Mikaela och flyttar ut ur den gemensamma villan i Sigtuna, enligt Nöjesbladet.

– Jag är verkligen lycklig över det faktum att jag nu lämnar Sigtuna. Inget ont om Sigtuna men det blir så mycket lättare för mig och killarna som går i skola i city. Plus! Det är ett steg i rätt riktning för mig, skriver Magnus Hedman på sin blogg.

Magnus Hedman har en rad kraschade kärleksrelationer bakom sig. Han gifte sig med Magdalena Graaf, 36, år 1999. Paret har tillsammans två söner, Lancelot, 12 och Tristan, 7. Magnus och Magdalena hade ett stormigt äktenskap som tog slut 2006.

Kort därefter, på inspelningen av TV4:s "Rampfeber" träffade han Linda Bengtzing, 38, och de två blev ett par. Hedman lämnade sedan Bengtzing för att återförenas med Magdalena Graaf men år 2007 skiljer de sig återigen. Istället blir Magnus Hedman tillsammans med Denise Lopez, 39. Förhållandet tog slut 2009 efter att Hedman hamnat i en stor dopningsskandal.

0Kommentarer

Devote