Publicerad den 10 augusti 2012 11:58 | av Quetzala Blanco, Ilwad Awale, http://nyheter24.se
Kristen: Jag gillar inte fejkmänniskor

Kristen: Jag gillar inte fejkmänniskorKristen Stewart gillar inte falska människor. Men det hindrade henne inte från att bedra pojkvännen Robert Pattinson. (© Kristen Stewart gillar inte falska människor. Men det hindrade henne inte från att bedra pojkvännen Robert Pattinson. (Photoshot))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Kristen Stewart gillar inte falska människor. Men det hindrade henne inte från att bedra pojkvännen Robert Pattinson. (© Kristen Stewart gillar inte falska människor. Men det hindrade henne inte från att bedra pojkvännen Robert Pattinson. (Photoshot))
  • Nu slickar Kristen Stewart sina sår. (© Nu slickar Kristen Stewart sina sår.(Stella Pictures))
  • Hon är persona non grata och är portad från Pattinsons premiär. (© Hon är persona non grata och är portad från Pattinsons premiär. (Stella Pictures))
Nästa
Kristen Stewart gillar inte falska människor. Men det hindrade henne inte från att bedra pojkvännen Robert Pattinson. (Photoshot)Visa miniatyrer
Föregående1 av 3Nästa
Dela

Kristen Stewart kastar sten i glashus.

Det var i en intervju i tidningen Entertainment Weekly som skådespelerskan Kristen Stewart, 22, berättade om sin fasta ståndpunkt gällande falska människor. Intervjun genomfördes bara några veckor innan otrohetsskandalen mellan Kristen Stewart och den gifta familjefadern Rupert Sanders, 41, uppdagades.

Under intervjun satt Kristens dåvarande pojkvän Robert Pattinson, 26, vid hennes sida.

Enligt Kristen har alla Hollywoodstjärnor en påklistrad fasad och är inte likadana människor framför kamerorna, som de är som privatpersoner och speciellt på röda mattan.

– Jag förstår inte människor som bara låtsas vara så engagerade och intresserade på röda mattan när de egentligen inte är det. Många har sagt till mig att jag ska spela en karaktär framför kamerorna men jag kan inte bara göra det, säger Kristen i intervjun, skriver brittiska Daily Mail.

Intervjun gjordes i juli, bara veckor innan hon sågs kyssa Rupert Sanders och därmed bedrog sin stackars pojkvän Robert.

– Jag föredrar att vara mig själv och har ingen lust att vara falsk. Jag gillar inte människor som låtsas vara någon de inte är. Jag skulle hata om någon träffade mig och tänkte 'Den där tjejen är så himla falsk, sa Kristen i intervjun.

Efter att otrohetsaffären uppdagades är Kristen helt förstörd och har isolerat sig totalt. Hon vägrar inte heller gå på sin egen filmpremiär för filmen "On the road" och är dessutom portad från ex-kärleken Robert Pattinsons filmpremiär för filmen "Cosmopolis" nu på söndag.

Nu är det ironiskt nog Kristen som är den falska Hollywoodstjärnan. Vi hoppas för hennes egen skull att hon kan vinna tillbaka sitt självförtroende och vågar visa sig på röda mattan igen inom en snar framtid.

2Kommentarer
10 26 2012 7:26
avatar
Fast den filmen har ju varit klar i ett år så det är nog lugnt.
10 34 2012 3:34
avatar
Kristen är ju helt galen...Hur kan man dumpa en toppenkille som Robert Pattinsson.Han är ju ur-gullig.Måste vara jobbigt för Robert att vara med i twilight när han är tvungen att låtsas gilla Kristen Stewert fast hon var otrogen.Lider med dig Robert!!!:)
Anmäl
Hjälp oss att hålla vår nätgemenskap frisk och levande genom att anmäla olagligt eller olämpligt beteende. Om du tror ett meddelande bryter motUppföranderegleranvänd det här formuläret för att påkalla våra moderatorers uppmärksamhet. De kommer att undersöka din anmälan och vidta lämpliga åtgärder. Om det krävs anmäler de i sin tur olagliga aktiviteter till lämplig myndighet.
Kategorier
Max 100 tecken
Är du säker på att du vill ta bort den här kommentaren?

Devote