Publicerad den 10 augusti 2012 11:12 | av Quetzala Blanco, Bianca Meyer, http://nyheter24.se
Angelina och Brad gifter sig fattigt i helgen

Angelina och Brad gifter sig fattigt i helgenAngelina Jolie och Brad Pitt möttes under inspelningen av filmen Mr. and Mrs Smith, och blev ett par år 2005. (© Angelina Jolie och Brad Pitt möttes under inspelningen av filmen Mr. and Mrs Smith, och blev ett par år 2005. (Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Angelina Jolie och Brad Pitt möttes under inspelningen av filmen Mr. and Mrs Smith, och blev ett par år 2005. (© Angelina Jolie och Brad Pitt möttes under inspelningen av filmen Mr. and Mrs Smith, och blev ett par år 2005. (Stella Pictures))
  • Parets förlovning blev officiell den 13 april 2012. (© Parets förlovning blev officiell den 13 april 2012. (Stella Pictures))
  • Angelina var tidigare gift med den brittiska skådespelaren Jonny Lee Miller. De gifte sig 1996 och skilde sig 1999. (© Angelina var tidigare gift med den brittiska skådespelaren Jonny Lee Miller. De gifte sig 1996 och skilde sig 1999. (Stella Pictures))
  • Angelinas andra bröllop blev med skådespelaren Billy Bob Thornton. De gifte sig år 2000 och skilde sig år 2003. (© Angelinas andra bröllop blev med skådespelaren Billy Bob Thornton. De gifte sig år 2000 och skilde sig år 2003. (Stella Pictures))
  • Billy Bob Thornton och Angelina Jolie när det begav sig. (© Billy Bob Thornton och Angelina Jolie när det begav sig. (Stella Pictures))
  • Brad Pitt har inte heller legat på latsidan direkt. Brad var förlovade sig med Gwyneth Paltrow 1996. De separerade 1997. (© Brad Pitt har inte heller legat på latsidan direkt. Brad var förlovade sig med Gwyneth Paltrow 1996. De separerade 1997. (Stella Pictures))
  • Sedan följde ännu ett äktenskap – med Jennifer Aniston. Paret gifte sig år 2000 och gick skilda vägar år 2005. (© Sedan följde ännu ett äktenskap – med Jennifer Aniston. Paret gifte sig år 2000 och gick skilda vägar år 2005.(Stella Pictures))
  • Förhoppningsvis blir helgens bröllopsceremoni betydligt lugnare än den mellan Angelina och Johnny Lee Miller. (© Förhoppningsvis blir helgens bröllopsceremoni betydligt lugnare än den mellan Angelina och Johnny Lee Miller. (Stella Pictures))
Nästa
Angelina Jolie och Brad Pitt möttes under inspelningen av filmen Mr. and Mrs Smith, och blev ett par år 2005. (Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 10Nästa
Dela

Det vankas bröllop för Angelina Jolie och Brad Pitt – men det verkar bli ett fattigt bröllop med bara 20 inbjudna gäster.

Brad Pitt, 48, och Angelina Jolie, 37, träffades under inspelningen av filmen "Mr and Mrs Smith" år 2004. Paret förlovade sig i april i år och har sex barn ihop. 

Nu tyder allt på att Brad och Angelina i helgen blir Mr och Mrs Pitt. Detta trots att Angelina sagt att äktenskap inte är något för henne och att hon inte tänker gifta sig förrän homosexuella får rätten att göra det i hela USA, som Nyheter24 skrev i april.

Enligt källor till The Sun  så blir det ett pyttelitet familjebröllop i Chateau Miraval som är parets hus i södra Franrike. Inte fler än 20 personer ryms på gästlistan.

Festen sägs vara anordnad för att fira Brad Pitts föräldrars femtionde bröllopsdag men många tror att det bara är en avledningsmanöver och att Brad och Angelina egentligen ska gifta sig. Både George Clooney, som är Brad Pitts bästa vän, och juveleraren som designat Angelina Jolies dyrgrip till förlovningsring har redan flugit till Frankrike.

– Dom säger att de ska fira Brads föräldrar Jane och Bill men många tror att det i själva verket rör sig om ett bröllop mellan Brad och Angelina. Till och med Angelinas privata juvelerare är där, skriver Radaronline.com.

Brad Pitt köpte nyligen en flådig bröllopsgåva till Angelina Jolie, och det var inte vilken bröllopsgåva som helst utan en Patek Philippe Minute Repeater guldklocka för fyra miljoner. Vanligtvis måste man stå på väntelista i två år för att få loss den men det gällde inte Brad.

Det här blir Brad Pitts andra äktenskap, då han tidigare var gift med Jennifer Aniston och även förlovad med skådespelerskan Gwyneth Paltrow. 

För Angelina Jolie blir det tredje gången gilt då hon tidigare varit gift med den brittiska skådespelaren Johnny Lee Miller – deras bröllopsceremoni var en omskriven historia då Angelina var klädd i läderbyxor och hade sin blivande makes namn skrivet i sitt eget blod på ryggen. Därefter följde ett kort men intensivt äktenskap med den betydligt äldre skådespelaren Billy Bob Thornton. 

The Ex-files – minns du Angelina och Brads tidigare relationer? Se bilderna i bildspelet ovan – klicka på pilarna. 

0Kommentarer

Devote