Publicerad den 8 augusti 2012 16:12 | av Quetzala Blanco, Bianca Meyer, http://nyheter24.se
Nya deltagarna i "Ung och bortskämd" värre än någonsin

Nya deltagarna i "Ung och bortskämd" värre än någonsinHär är alla deltagarna i den nya säsongen av "Ung och Bortskämd". Deltagarna från vänster: Josefin, Chantale, Kilian, Hind, David, Antoni, Jennie och Andreas. (© Här är alla deltagarna i den nya säsongen av "Ung och Bortskämd". Deltagarna från vänster: Josefin, Chantale, Kilian, Hind, David, Antoni, Jennie och Andreas.(CARL-JOHAN SÖDER SVT))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Här är alla deltagarna i den nya säsongen av "Ung och Bortskämd". Deltagarna från vänster: Josefin, Chantale, Kilian, Hind, David, Antoni, Jennie och Andreas. (© Här är alla deltagarna i den nya säsongen av "Ung och Bortskämd". Deltagarna från vänster: Josefin, Chantale, Kilian, Hind, David, Antoni, Jennie och Andreas.(CARL-JOHAN SÖDER SVT))
  • Antoni Samuelsson, från Alvesta. (© Antoni Samuelsson, från Alvesta.(CARL-JOHAN SÖDER SVT))
  • Josefin Rydém från Tärnsjö. (© Josefin Rydém från Tärnsjö.(CARL-JOHAN SÖDER SVT))
  • Chantale Niczko från Danderyd. (© Chantale Niczko från Danderyd.(CARL-JOHAN SÖDER SVT))
  • Kilian Karlsson från Åkersberga. (© Kilian Karlsson från Åkersberga.(CARL-JOHAN SÖDER SVT))
  • Hind Jabaly från Bandhagen. (© Hind Jabaly från Bandhagen.(CARL-JOHAN SÖDER SVT))
  • Andreas Amandusson från Ödsmål. (© Andreas Amandusson från Ödsmål.(CARL-JOHAN SÖDER SVT))
  • Jennie Larsson från Arvika. (© Jennie Larsson från Arvika.(CARL-JOHAN SÖDER SVT))
Nästa
Här är alla deltagarna i den nya säsongen av "Ung och Bortskämd". Deltagarna från vänster: Josefin, Chantale, Kilian, Hind, David, Antoni, Jennie och Andreas.(CARL-JOHAN SÖDER SVT)Visa miniatyrer
Föregående1 av 9Nästa
Dela

De nya deltagarna i "Ung och bortskämd" shoppar och curlas av sina föräldrar.

Chantale Niczko, 20, är en av åtta nya deltagare i SVT:s succéserie "Ung och bortskämd" som börjar sändas den 28 augusti.

– Mamma sa att det var något för mig. Hon hade rätt. Jag var bortskämd, men först förnekade jag det, säger hon till Expressen.

Serien går ut på att ungdomarna lämnar sina curlande föräldrar och istället får lära sig att ta ta hand om sig själva. Förra säsongen fick serien miljonpublik. I år kommer mer plats att ges åt föräldrarna.

– Ofta finns det en anledning till att föräldrar överkompenserar, säger programledaren Dooreen Månsson, 38, till Expressen.

Chantel Niczko har främst blivit curlad ekonomiskt.

– Jag shoppar för minst 10 000 kronor i månaden. Jag har kläder från Alexander Wang, Ralph Lauren, Gucci - ja, alla möjliga, säger hon till Expressen.

2Kommentarer
Anmäl
Hjälp oss att hålla vår nätgemenskap frisk och levande genom att anmäla olagligt eller olämpligt beteende. Om du tror ett meddelande bryter motUppföranderegleranvänd det här formuläret för att påkalla våra moderatorers uppmärksamhet. De kommer att undersöka din anmälan och vidta lämpliga åtgärder. Om det krävs anmäler de i sin tur olagliga aktiviteter till lämplig myndighet.
Kategorier
Max 100 tecken
Är du säker på att du vill ta bort den här kommentaren?

Devote