Publicerad den 8 augusti 2012 09:43 | av Quetzala Blanco, http://nyheter24.se
Odd shoppar lyxlägenhet till Bella

Odd shoppar lyxlägenhet till BellaIsabella Löwengrip tillsammans med nya kärleken Odd Spångberg. (© Isabella Löwengrip tillsammans med nya kärleken Odd Spångberg. (Robert Eklund Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Isabella Löwengrip tillsammans med nya kärleken Odd Spångberg. (© Isabella Löwengrip tillsammans med nya kärleken Odd Spångberg. (Robert Eklund Stella Pictures))
  • – Jag svävar på moln, har Isabella skrivit på sin blogg om kärleken till Odd. (© – Jag svävar på moln, har Isabella skrivit på sin blogg om kärleken till Odd. (David Sica Stella Pictures))
  • Isabella och Odd har varit ett par i några månader. (© Isabella och Odd har varit ett par i några månader. (Robert Eklund Stella Pictures))
Nästa
Isabella Löwengrip tillsammans med nya kärleken Odd Spångberg. (Robert Eklund Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 3Nästa
Dela

Romantik 10 000 meter över marken – Odd köpte drömvåning samtidigt som Isabella flög över Atlanten.

I slutet av juli avslöjade Isabella Löwengrip, 21, att hon längtade efter att flytta ihop med pojkvännen Odd Spångberg, 24.

– Kan inte låta bli att drömma bort till nytt boende. Får se när jag och Odd flyttar ihop! Gud vad jag längtar till det, skrev Löwengrip i sin blogg då.

Och nu har hennes dröm gått i uppfyllelse. Samtidigt som bloggstjärnan förlustar sig i New York med sina väninnor har nämligen Odd slagit till och köpt en drömvåning.

– Innan jag åkte så var vi på en visning på en drömlägenhet. Så fin att det är svårt att förstå att vi skulle bo där. Hur som helst så fick Odd en fullmakt av mig att buda/köpa en lägenhet om det skulle vara så att vi ville göra det medan jag är i New York. Hur som helst så smsar han mig när jag har landat idag i USA att vi har köpt drömlägenheten! I dag så signar han alla papper. Herregud! Jag har svävat på moln hela tiden. Jag är så lycklig det bara går att bli! En drömlägenhet med min prins!, skriver Isabella i sin blogg.

0Kommentarer

Devote