Publicerad den 9 augusti 2012 07:48 | av Quetzala Blanco, Bianca Meyer, http://nyheter24.se
Katie överlycklig efter skilsmässan

Katie överlycklig efter skilsmässanSingellivet är underbart för Katie Holmes. (© Singellivet är underbart för Katie Holmes. (Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Singellivet är underbart för Katie Holmes. (© Singellivet är underbart för Katie Holmes. (Stella Pictures))
  • Hon har svårt att dölja sitt leende. (© Hon har svårt att dölja sitt leende. (Stella Pictures))
  • Tom Cruise har det desto tuffare. (© Tom Cruise har det desto tuffare. (Getty Images))
Nästa
Singellivet är underbart för Katie Holmes. (Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 3Nästa
Dela

Katie Holmes lever loppan utan Tom Cruise.

Ett leende på läpparna. Så ser vi allt oftare Katie Holmes, 33. Och allt är ex-maken Toms förtjänst. Enligt en familjemedlem har nämligen Katie varit "galet lycklig" sedan hon tog ut skilsmässa från Tom Cruise, 50, rapporterar Radaronline.com.

Nu kan hon äntligen träffa sin familj oftare, fokusera på sin karriär och slå sig fri från scientologisekten som hållit henne i ett järngrepp i flera år.

– Tom kontrollerade vem Katie träffade och tyckte inte särskilt mycket om hennes familj. Tom försökte även bestämma vilka filmroller hon skulle tacka ja till eller inte. Nu har hon full kontroll över sin karriär igen och hon älskar sin nyvunna frihet, säger en källa till Radaronline.

Scientologin har skrämt Katie Holmes. Det besvärade henne att hon och Tom var tvungna att avslöja privata detaljer om sin kärleksrelation, och det oroade henne att dessa privata detaljer skulle komma ut till allmänheten.

Separationen var en lättnad för Katie Holmes men hon har haft skuldkänslor över sättet hon lämnade Tom på.

– Tom hade ingen aning om att Katie hade planerat att lämna honom i över ett år. Hon kände att det var säkrast för henne och Suri att hålla det hemligt, säger källan till Radaronline.com

0Kommentarer

Devote