Publicerad den 7 augusti 2012 13:07 | av Quetzala Blanco, Bianca Meyer, http://nyheter24.se
Mardrömmen – paras ihop med One Direction-stjärnan

Mardrömmen – paras ihop med One Direction-stjärnanMolly Sandén är utsatt för nätgalning som har gjort en fejkprofil i hennes namn på Facebook. (© Molly Sandén är utsatt för nätgalning som har gjort en fejkprofil i hennes namn på Facebook.(David Sica Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Molly Sandén är utsatt för nätgalning som har gjort en fejkprofil i hennes namn på Facebook. (© Molly Sandén är utsatt för nätgalning som har gjort en fejkprofil i hennes namn på Facebook.(David Sica Stella Pictures))
  • Den falska Molly Sandén-profilen är i en relation med One Direction-stjärnan Niall Horan. (© Den falska Molly Sandén-profilen är i en relation med One Direction-stjärnan Niall Horan. (Instagram PLANET PHOTOS Stella Pictures))
  • Molly Sandén har försökt anmäla den falska profilen. (© Molly Sandén har försökt anmäla den falska profilen. (Robert Eklund Stella Pictures))
Nästa
Molly Sandén är utsatt för nätgalning som har gjort en fejkprofil i hennes namn på Facebook.(David Sica Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 3Nästa
Dela

Molly Sandén kapad på Facebook – paras ihop med One Direction-stjärnan Niall Horan.

Det har skapats ett falskt konto på Facebook i både Molly Sandéns och One Direction-stjärnan Niall Horans, 18, namn för att sedan para ihop de två i en relation på nätet.

– Jag förstår inte varför man vill lägga så mycket tid på en sån grej. Det är jättemärkligt, säger Molly Sandén, 20, till Nöjesbladet.

Det är inte första gången som Mollys konto har blivit kapat.

– Jag märker ofta när vänner säger att något jag skrivit på Facebook varit kul och så har man inte skrivit något. Det känns jätteobehagligt. Man vet ju inte vad de gör, det är inget jag kan stå för. Människor kan råka illa ut och det kan skrivas elaka saker, säger Molly till Nöjesbladet.

Identitetskaparna är svåra att komma åt. Molly Sandén har försökt anmäla flera gånger men det dyker ständigt upp nya fejkprofler. Hennes eget riktiga konto har dessutom raderats två gånger för att hon "utgett sig för att vara någon hon inte är".

– De har trott att mitt eget konto varit ett fejkkonto, säger Molly till Nöjesbladet. 

0Kommentarer

Devote