Publicerad den 6 augusti 2012 15:34 | av Bianca Meyer, http://nyheter24.se
Lenas sexiga comeback efter skilsmässan

Lenas sexiga comeback efter skilsmässanLenas sköna revansch – här uppträder hon på Pridefestivalen. (© Lenas sköna revansch – här uppträder hon på Pridefestivalen. (Robert Eklund Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Lenas sköna revansch – här uppträder hon på Pridefestivalen. (© Lenas sköna revansch – här uppträder hon på Pridefestivalen. (Robert Eklund Stella Pictures))
  • Vilken skilsmässa? Lena framförde låten "Kärleken är evig". (© Vilken skilsmässa? Lena framförde låten "Kärleken är evig".(Robert Eklund Stella Pictures))
  • Lena skakade rumpa och drack skumpa. (© Lena skakade rumpa och drack skumpa. (Robert Eklund Stella Pictures))
  • Lyckligare tider? Lena Ph med Per Holknekt. (© Lyckligare tider? Lena Ph med Per Holknekt. (Robert Eklund Stella Pictures))
Nästa
Lenas sköna revansch – här uppträder hon på Pridefestivalen. (Robert Eklund Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 4Nästa
Dela

Lena Philipsson verkade glad och välmående på sin mini-comeback i helgen.

Sommaren började tråkigt för Lena Philipsson, 46. Efter att uppdagades att hennes make, Odd Molly-grundaren, Per Holknekt, 52, hade varit otrogen så var skilsmässa den enda utvägen.

Lena, som hade flera inplanerade framträdanden och konserter, tog en två månader lång paus från sina åtaganden.

Inte ens Lenas presstalespersonen Ebba Lindqvist har varit i kontakt med Lena under perioden, skriver Expressen.

– Lena har varit ledig, på semester. Jag har personligen inte pratat med henne i sommar, säger Ebba Lindqvist till Expressen.

Men igår var Lena Philippson tillbaka i rampljuset, när hon vid 22-tiden uppträdde på Pride-scenen i Tantolunden i Stockholm. Lena, som var klädd i en sexig neonrosa spetsklänning, var i toppform och möttes av en jublande publik.

– Det var fantastiskt, sa Lena till Nöjesbladet.

Showen innehöll både rumpskakningar och krälande på golvet. Trots att Lena ligger i skilsmässa med Per Holknekt valde hon att avsluta konserten med låten "Kärleken är evig". Hon förklarade även sin kärlek till publiken.

– Tack kära publik. Jag älskar er, ska hon sagt från scenen enligt Nöjesbladet.

Det var i juni i år som makens otrohet uppdagades.

– Jag vet vad jag gjort fel. Jag mår väldigt, väldigt dåligt över det jag ställt till med. Jag hoppas att fler än jag mår dåligt av sina otroheter. Det är inte okej, jag har svurit Lena min hand, sa maken Per Holknekt i en intervju med Expressen.

- Jag är otroligt ledsen och ser ingen annan utväg än skilsmässa, svarade Lena i Nöjesbladet.

Men igår verkade såren ha läkt.

- Jag mår bra. Ikväll ska jag bara ha kul, sa hon till Nöjesbladet efter konserten.

Inne på backstageområdet dracks det champagne och festades efter showen. Vännerna och artisterna Andreas Lundstedt och Måns Zelmerlöw var några av dem som gjorde Lena sällskap. Strax efter 01.00 sågs Lena lämna området i en röd Volvo, skriver Aftonbladet.

0Kommentarer

Devote