Publicerad den 6 augusti 2012 10:32 | av Bianca Meyer, http://nyheter24.se
Colin Farrells film tokfloppar

Colin Farrells film tokflopparColin Farrell är en av stjärnorna i remaken av Total Recall. Och enligt kritikerna är det ingen rolig historia. (© Colin Farrell är en av stjärnorna i remaken av Total Recall. Och enligt kritikerna är det ingen rolig historia.(Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Colin Farrell är en av stjärnorna i remaken av Total Recall. Och enligt kritikerna är det ingen rolig historia. (© Colin Farrell är en av stjärnorna i remaken av Total Recall. Och enligt kritikerna är det ingen rolig historia.(Stella Pictures))
  • Även Jessica Biel har en roll i filmen. Och hon kommer förmodligen inte skratta hela vägen till banken. Filmen är ingen kassacuccé. (© Även Jessica Biel har en roll i filmen. Och hon kommer förmodligen inte skratta hela vägen till banken. Filmen är ingen kassacuccé. (Stella Pictures))
  • Vapen och ammunition till trots – Total Recall håller inte hela vägen. (© Vapen och ammunition till trots – Total Recall håller inte hela vägen. (Planet Photos))
  • Total Recall hamnar i skuggan av Christopher Nolans "The Dark Knight Rises". (© Total Recall hamnar i skuggan av Christopher Nolans "The Dark Knight Rises". (Stella Pictures))
  • Trots stjärnor som Colin Farrell och Jessica Biel – storfilmen Total Recall är ingen hit. (© (JAN BAUER Scanpix))
Nästa
Colin Farrell är en av stjärnorna i remaken av Total Recall. Och enligt kritikerna är det ingen rolig historia.(Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 5Nästa
Dela

Trots stjärnor som Colin Farrell och Jessica Biel – storfilmen Total Recall är ingen hit.

Med en megabudget på 715 miljoner kronor och stjärnor som Jessica Biel, Kate Beckinsale och Collin Farrell hade remaken av Arnold Schwarzeneggers actionklassiker "Total Recall" från 1990 alla chanser i världen att bli en ny storfilm.

Men nu har filmen, som är regisserad av Len Viseman, blivit en flopp – och den sågas av flera kritiker - bland annat av Peter Travers på ansedda magasinet Rolling Stone.

– Förvänta er inte ett enda skratt eftersom filmen är helt humorbefriad. Den här "Total Recall" kommer få dig att känna dig rånad. Du blir bestulen på två timmar av ditt liv som du aldrig kommer att få tillbaka och varje minut av den blir till ett dåligt minne, skriver Peter Travers.

Med sina 180 miljoner kronor i biljettintäkter var "Total Recall" chanslös mot Christopher Nolans "The dark knight rises", som drog in 260 miljoner kronor tredje helgen den visades enligt The Hollywood Reporter, via Huffington Post.

Se trailern till Total Recall här:

0Kommentarer

Devote