Publicerad den 3 augusti 2012 09:22 | av Quetzala Blanco, Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Nu berättar Alicia om "romansen" med Alex

Nu berättar Alicia om "romansen" med AlexAlicia Vikander och Alexander Skarsgård fångades på bild tillsammans hösten 2011. (© Alicia Vikander och Alexander Skarsgård fångades på bild tillsammans hösten 2011.(Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Alicia Vikander och Alexander Skarsgård fångades på bild tillsammans hösten 2011. (© Alicia Vikander och Alexander Skarsgård fångades på bild tillsammans hösten 2011.(Stella Pictures))
  • Genast började rykten om Alicia och Alexander att cirkulera. (© Genast började rykten om Alicia och Alexander att cirkulera. (Stella Pictures))
  • Nu talar Alicia för första gången ut om ryktena. (© Nu talar Alicia för första gången ut om ryktena. (Stella Pictures))
  • Alicia med Bill Skarsgård för premiären av Kronjuvelerna. (© Alicia med Bill Skarsgård för premiären av Kronjuvelerna. (Yessica Thor Stella Pictures))
  • Alicia Vikander gör nu kometkarriär i Hollywood. (© Alicia Vikander gör nu kometkarriär i Hollywood.(Robert Eklund Stella Pictures))
  • Alicia Vikander. (© Alicia Vikander.(Robert EKlund Stella Pictures))
  • Alicia Vikander i Cannes. (© Alicia Vikander i Cannes. (Stella Pictures))
Nästa
Alicia Vikander och Alexander Skarsgård fångades på bild tillsammans hösten 2011.(Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 7Nästa
Dela

Nu berättar äntligen Alicia Vikander om den påstådda romansen mellan henne och Alexander Skarsgård.

Hösten 2011 rapporterade Us Weekly att skådespelaren Alexander Skarsgård, 34, lämnade en fest tillsammans med en "mystisk och vacker brunett".

Det bara dagar efter att det tillkännagivits att Alex och före detta flickvännen Kate Bosworth, 28, gått skilda vägar efter två år tillsammans.

Enligt källor till Us Weekly ska Alex ha flirtat och sedan lämnat festen i sällskap med den kvinna som flertalet amerikanska sajter refererat till som en "mycket vacker och mystisk ung brunett".

Då avslöjade Nyheter24 att den mystiska unga brunetten inte var någon mindre än den Guldbaggebelönade skådespelerskan Alicia Vikander, 23.

– Det var en brunett där med honom, en riktigt vacker brunett som verkligen fångade allas uppmärksamhet. Hela crewet fastnade för henne och tyckte att hon helt klart var den snyggast på hela eventet. Vem hon än är så hade hon kunnat gå hem med vem som helst där den kvällen, skriver Lainey Gossip.

"Kommer bli värre"

I en intervju med tidningen Aftonbladet berättar nu Alicia för första gången hur det egentligen låg det mellan henne och Alexander Skarsgård.

– Jag tror att det blev väl den första boomen att man, du vet, uppmärksammade hur den här branschen fungerar. Och vad är det som syns? Vi är på samma fest och vi är ju typ 20 pers. Jag antar att det bara kommer bli värre när det kommer till den punkten. Men det är väl en del av vår bransch, säger Alicia till Aftonbladet.

På frågan om hur det kändes att bli beskriven som en "mystisk brunett" så skrattar Alicia och säger:

– Nej, ”­mystisk brunett” var en bra beskrivning, säger Alica till Aftonbladet.

0Kommentarer

Devote