Publicerad den 2 augusti 2012 20:03 | av Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Vad sa du nu om Saade i direktsänding Molly?

Vad sa du nu om Saade i direktsänding Molly?Molly har självdistans, något hon inte minst visade i direktsändning. Trevligt! (© Molly har självdistans, något hon inte minst visade i direktsändning. Trevligt!(Faksimil SR))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Molly har självdistans, något hon inte minst visade i direktsändning. Trevligt! (© Molly har självdistans, något hon inte minst visade i direktsändning. Trevligt!(Faksimil SR))
  • Det var i början av förra året som det blev officiellt att paret gjort slut. (© Det var i början av förra året som det blev officiellt att paret gjort slut.(Stella Pictures))
  • Molly deltog i Melodifestivalen 2012 med en powerballad. (© Molly deltog i Melodifestivalen 2012 med en powerballad. (Stella Pictures))
Nästa
Molly har självdistans, något hon inte minst visade i direktsändning. Trevligt!(Faksimil SR)Visa miniatyrer
Föregående1 av 3Nästa
Dela

"Vi slåss varje gång vi ses". Molly Sandén pratade kärlek med Gina Dirawi i P3 när den oundvikliga frågan kom.

Redan 20 minuter in i programmet ställde en lyssnare frågan som länge legat i luften. Hur hennes relation med exet Eric Saade, 20, är - efter uppbrottet i slutet på förra året. — Vi slåss varje gång vi ses, det är ju så, nej vi är vänner absolut, säger Molly skämtsamt och får frågan om det verkligen går att vara vän med sitt ex av Dirawi.

— Ja, man får försöka, vi har mycket ihop, mycket minnen och annat, vi har varit i varandras liv väldigt länge det är tråkigt att bara säga hej då till allt då, svarar hon.

— Men om du ser honom med någon annan brud, vill du bara klösa henne då eller?, frågar Gina.

— Nej då lejer jag någon som tar hand om det, nej då, skrattar Molly skämtsamt.

"Gillar utländska killar"

Molly beskrev även vad hon föredrar hos killar efter en lyssnarfråga.

— Ja du klassikern det vet man inte förrän man träffar någon, men jag gillar killar som bjuder på sig själva och som får mig att skratta, som jag tycker är bra med humor. Att man har roligt tillsammans.– Jag har märkt att jag dras till mörkare killar, det fastnar lite mer. intensiva ögon, bruna ögon. Jag tycker det ser lite snällare ut, varmare. Jag gillar det exotiska, jag gillar utländska killar, berättar hon vidare med ett vackert leende på läpparna.

Molly har sagt sig gått vidare från Saade och Nyheter24 har tidigare skrivit om den 21-åringe Thaiboxaren Sanny Dahlbäck som pekats ut som skönhetens nya kärlek.

0Kommentarer

Devote