Publicerad den 2 augusti 2012 10:26 | av Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Rodney och Hannas kärlek stadig igen - går på mysig parmiddag

Rodney och Hannas kärlek stadig igen - går på mysig parmiddagDet har gått upp och ner men nu verkar det som att Rodney och Hanna står med stadiga fötter på kärlekens jordglob. (© Det har gått upp och ner men nu verkar det som att Rodney och Hanna står med stadiga fötter på kärlekens jordglob. (Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Det har gått upp och ner men nu verkar det som att Rodney och Hanna står med stadiga fötter på kärlekens jordglob. (© Det har gått upp och ner men nu verkar det som att Rodney och Hanna står med stadiga fötter på kärlekens jordglob. (Stella Pictures))
  • I mitten på juli skrev Hanna öppet om att hon inte hört något från Rodney. "Är jag kär släpper jag inte någon innan jag fått förklaring och fått hört hela historien", skrev hon då. (© I mitten på juli skrev Hanna öppet om att hon inte hört något från Rodney. "Är jag kär släpper jag inte någon innan jag fått förklaring och fått hört hela historien", skrev hon då.(Daniel Ohlsson TV4))
  • Rodney är känd för att vara minst sagt vild. (© Rodney är känd för att vara minst sagt vild.())
  • Men Hanna verkar ha fått honom att lugna ner sig. På gott eller ont? (© Men Hanna verkar ha fått honom att lugna ner sig. På gott eller ont?())
Nästa
Det har gått upp och ner men nu verkar det som att Rodney och Hanna står med stadiga fötter på kärlekens jordglob. (Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 4Nästa
Dela

Efter krisen - "Big Brother"-paret ser ut att ha det bättre än någonsin. — Lovar sig själv att alltid vara denna trogen, skriver Rodney.

Hanna gick förtvivlad i flera dagar utan att höra något från sin kärlek.

Men nu verkar paret hittat tillbaka till varandra på riktigt.

Bland annat var Rodney och Hanna på en parmiddag tillsammans med "Big Brother"-vännerna och paret Annica Englund och Marcelo Peña på onsdagen.

Och kanske har Hanna lyckats omvända den stenhårda Rodney, tidigare känd som en tvättäkta player.

—...Från att hata förhållanden och tyckt att det bara varit lögner med massa tomma ord, vänder helt och håller hand offentligt och lovar sig själv att alltid vara denna trogen, skriver Rodney i ett kryptiskt inlägg med rubriken "Hjärtefråga".

— Kändes bra vara nära honom igen då det var alldeles för länge sen sist, fyller Hanna i.

Paret har "i principt levt ihop" sedan Hanna klev ut som vinnare ur "Big Brother"-huset i juni.

0Kommentarer

Devote