Publicerad den 1 augusti 2012 10:36 | av Quetzala Blanco, http://nyheter24.se
Serneholt: Saknar min bästa vän

Serneholt: Saknar min bästa vänMarie Serneholt lever loppan som singeltjej. (© Marie Serneholt lever loppan som singeltjej. (Robert Eklund Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Marie Serneholt lever loppan som singeltjej. (© Marie Serneholt lever loppan som singeltjej. (Robert Eklund Stella Pictures))
  • Måns och Marie under lyckligare tider. (© Måns och Marie under lyckligare tider. (Robert Eklund Stella Pictures))
  • Paret blev ihop våren 2008 och separerade i juli 2011. (© Paret blev ihop våren 2008 och separerade i juli 2011.(Robert Eklund Stella Pictures))
  • Måns och Marie delar en kyss på en gala. (© Måns och Marie delar en kyss på en gala. (Stella Pictures))
  • Måns berättade i en intervju med Expressen att han dejtar tjejer – men att han är kräsen. Jo, det kan inte vara lätt att matcha Marie Serneholt. (© Måns berättade i en intervju med Expressen att han dejtar tjejer – men att han är kräsen. Jo, det kan inte vara lätt att matcha Marie Serneholt. (Stella Pictures))
  • Marie tycker att det känns nyttigt att vara singel och lära känna sig själv. (© Marie tycker att det känns nyttigt att vara singel och lära känna sig själv. (Robert Eklund Stella Pictures))
Nästa
Marie Serneholt lever loppan som singeltjej. (Robert Eklund Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 6Nästa
Dela

Marie Serneholt berättar om livet efter Måns Zelmerlöw.

I det senaste numret av tidningen VeckoRevyn berättar Marie Serneholt, 28, i en öppenhjärtlig intervju om singellivet efter att hennes förhållande med Måns Zelmerlöw, 26, tog slut i juli 2011.

Vardagen har förändrats radikalt för Marie.

– Jag har typ inte varit singel på tio år. Jag var i ett förhållande under nästan hela tonårsperioden och under hela mitt vuxna liv. Så det bästa med att vara singel är faktiskt att få lära känna vem jag är utanför ett förhållande. Det är väldigt nytt men också väldigt nyttigt för mig, säger Marie till VeckoRevyns Alexandra Glahns.

På frågan om Marie saknar att vara i ett förhållande så svarar Marie:

– Det är klart att det är underbart att ha någon att dela saker och ting med, det jag verkligen kan sakna är att jag alltid hade min bästa vän där. Det är extremt mysigt och en stor trygghet, men det utbytet får jag nu istället med min familj och mina vänner, säger Marie till VeckoRevyn.

0Kommentarer

Devote