Publicerad den 31 juli 2012 09:51 | av Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Paow nära sluta blogga: "Tänk över vad ni kommenterar"

Paow nära sluta blogga: "Tänk över vad ni kommenterar"Paow lämnar över ansvaret till sina läsare. (© Paow lämnar över ansvaret till sina läsare.(Robert Eklund Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Paow lämnar över ansvaret till sina läsare. (© Paow lämnar över ansvaret till sina läsare.(Robert Eklund Stella Pictures))
  • Hon skriver att hon har för mycket annat i livet just nu, något som tar fokus från bloggen. (© Hon skriver att hon har för mycket annat i livet just nu, något som tar fokus från bloggen. (Robert Eklund Stella Pictures))
  • Nu har bästa vännen Daniel Paris publicerat ett videoinlägg i Paows blogg där han ber läsarna tänka på vad de kommenterar. (© Nu har bästa vännen Daniel Paris publicerat ett videoinlägg i Paows blogg där han ber läsarna tänka på vad de kommenterar. (David Sica Stella Pictures))
  • Det var så här allt började. (© Det var så här allt började.(Robert Eklund Stella Pictures))
Nästa
Paow lämnar över ansvaret till sina läsare.(Robert Eklund Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 4Nästa
Dela

Nu hänger Paulina "Paow" Danielssons blogg på läsarna. Så ska de göra för att hon inte ska lägga ner.

Under en längre tid har uppdateringen på Paulina "Paow" Danielssons, 18, blogg varit sporadisk och det har spekulerats i om storbloggerskan kommer att sluta blogga. Inte minst i kommentarsfältet.

I ett inlägg i Pulinas blogg vädjar nu hennes bästa vän Daniel "Paris" Afshinnejad, 24, till Paulinas läsare och betonar vikten av hur stor inverkan de har på den unga bloggerskan.

— När man kollar igenom kommentarerna nu så är det inte alls vad de brukade vara, säger han uppgivet i det publicerade videoinlägget.

- Nu vänder jag mig lite till er för det ligger lite i era händer, tänk över vad det är ni kommenterar och varför ni gör det och kom ihåg att det faktiskt är en människa som läser de här kommentarerna, säger han vidare.

Tidigare har Paow själv svarat på kritiken om dålig uppdatering i ett inlägg.

— Jag vill inte lägga ner bloggen, absolut inte! Men jag vill göra det jag vill för stunden. Jag älskar att blogga, men nu när min kamera gått sönder och det är kasst internet överallt plus att jag har så mycket annat att göra, ja då kommer bloggen helt enkelt inte först, skrev hon då.

"Ska börja jobba i pappas mataffär"

Nu längtar bloggerskan som befinner sig i Magaluf för att jobba som bartender till ett liv med rutiner och att inte lägga för stor vikt vid bloggen som sysselsättning för pengar.

— Ska jag vara ärlig så funderar jag på att börja jobba i pappas mataffär eller nåt när jag kommer hem, för att sen söka jobb i bar. För det är så skönt att jobba, skrev bloggerskan nyligen.

— För nu senaste åren så har jag glidit på en jävla räckmacka, fått allt serverat och haft en familj med mycket pengar som fixat det mesta för mig. Och pengar är fan inte allt. Det finns så mycket mer, konstaterar hon.

0Kommentarer

Devote